đevrečko sinhronijević
Zainteresovan član
- Poruka
- 252
samo psihopate i ženomrsci to vole
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel pusis?Ко пуши здравље руши, ко дува главу чува.
Bila je jedna cicana, lujka, koja je imala vestinu da se izvali preko kreveta, na ledja, glavom na dole da joj visi na ivici i onda voli da ga tako guta i obavezno joj je bila uzrecica: slobodno ti tako kao da yebes.A valjda nekako tako namesti grlo da bude ravno. Tako je i svrsavala samo zavrti dole klit.
Da li muškarci više vole da hebu u usta ili da im neko pruža aktivno oralni sex?
Šta žene više vole od ta dva?
Dakle nije sad reč o lizanju i to.
Ne znam da li je presmelo za temu, ali sad me zanima.
Planiras neko iznenadjenje partneru ili se samo ovako raspitujes?Da li muškarci više vole da hebu u usta ili da im neko pruža aktivno oralni sex?
Ti zapalis dok te lepsa poloviba oralno obradjuje.Ja sam se taman ponadao da je neko otvorio temu za nas obožavaoce krdže i cigarčine. Kad ono trt
Što bi rekao Mirko Cemeš - Dragane, ti puši a ja ću da te gledam.Ti zapalis dok te lepsa poloviba oralno obradjuje.
Koga briga šta oni vole...ne me interesa...Da li muškarci više vole da hebu u usta ili da im neko pruža aktivno oralni sex?

Zavisi... ako nema gag bolje hebati u usta... ako ima gag onda ona da radi... moze da ima gag ali ako moze da ga proguta - deepthroat obavezno hebanje.Da li muškarci više vole da hebu u usta ili da im neko pruža aktivno oralni sex?
Retke su ali kad se nadju... cuvaju seBila je jedna cicana, lujka, koja je imala vestinu da se izvali preko kreveta, na ledja, glavom na dole da joj visi na ivici i onda voli da ga tako guta i obavezno joj je bila uzrecica: slobodno ti tako kao da yebes.A valjda nekako tako namesti grlo da bude ravno. Tako je i svrsavala samo zavrti dole klit.

Само здрав живот.jel pusis?
Misliš u tvojim ustima, ne u rukamaJa ne volim to naglo i bez moje kontrole msm taj oralni sex ili ti jeb... previše mi je nasilno ali volim da ja to radim jer je tad kontrola u mojim rukama
U podrumuRetke su ali kad se nadju... cuvaju se![]()
Zavezane i samo ih hranisU podrumu![]()

Twisted familyZavezane i samo ih hranis![]()

misliMisliš u tvojim ustima, ne u rukama![]()