Pusenje cigareta pred decom...

Nikako nije dobro pusiti pred decom.

Nikotin je psihofizicka ovisnicka droga.I dete koje ga posredno udise nesvesno stice naviku.
A koliko je ovisnicka droga zna svaki pusac.

Pored toga na svoje dete uticete svojim primerom.
Dete se ugleda na vas, kao na svog roditelja.

Veoma je neodgovorno pusiti pred (svojom ) decom.

Ја нисам пушио када је мој син почео да пуши. Тешка је заблуда да се деца угледају на родитеље, чак напротив своје родитеље виде као "неуспешне" људе који су им мало пружили у животу. Они имају своје идоле далеко од вас.

Пристојност налаже да не пушите без дозволе у туђој кући, такође и пред туђом децом. Да сам пушио у време када ми је син био мали, не бих излазио на терасу, има своју собу са телевизором и тада Комодором, па је могао да бира где ће боравити.

Ја нисам пушио када је мој син почео да пуши. Тешка је заблуда да се деца угледају на родитеље, чак напротив своје родитеље виде као "неуспешне" људе који су им мало пружили у животу. Они имају своје идоле далеко од вас.

Пристојност налаже да не пушите без дозволе у туђој кући, такође и пред туђом децом. Да сам пушио у време када ми је син био мали, не бих излазио на терасу, има своју собу са телевизором и тада Комодором, па је могао да бира где ће боравити.
Niko ne kaze da ti sin sigurno nece biti pusac ako ti nisi ali je sigurno veci procenat dece pusaca od roditelja pusaca nego od roditelja nepusaca.

Niko ne kaze da ti sin sigurno nece biti pusac ako ti nisi ali je sigurno veci procenat dece pusaca od roditelja pusaca nego od roditelja nepusaca.
Још увек има оних који су заглављени у 19. веку када је домаће васпитање било пресудно. Чак је и школа изгубила свој утицај, а преузели су га медији и улица. Да не спомињем пропаганду која разбија породицу, а негде је потпомогнута и законима.

Наркоманија сигурно није по угледу на родитеље, ваћ улице. По правили деца алкохоличара се грозе алкохола.

Знам много деце која су прилично застранила, а родитељи су им успешни људи, поштени, без порока и брижни родитељи који су им пружили све. Дакле, то није довољно, није довољан ни лични пример.

Родитељи су изгубили битку када је у питању васпитање сопствене деце.

Још увек има оних који су заглављени у 19. веку када је домаће васпитање било пресудно. Чак је и школа изгубила свој утицај, а преузели су га медији и улица. Да не спомињем пропаганду која разбија породицу, а негде је потпомогнута и законима.

Наркоманија сигурно није по угледу на родитеље, ваћ улице. По правили деца алкохоличара се грозе алкохола.

Знам много деце која су прилично застранила, а родитељи су им успешни људи, поштени, без порока и брижни родитељи који су им пружили све. Дакле, то није довољно, није довољан ни лични пример.

Родитељи су изгубили битку када је у питању васпитање сопствене деце.
Mogu samo da ti ponovim sta sam napisao posto nisi bas citao.

Moja su deca preživela dva roditelja pušača. Oni su nepušači. A od zaove
klinci su pušači, bez obzira što su im roditelji nepušači i što su sve goste
pušače terali na terasu da piju kafu. :aha: I još se ljute što neću da dođem
na kafu. Pa neću da se smrzavam na terasi, nisam luda.

Moja su deca preživela dva roditelja pušača. Oni su nepušači. A od zaove
klinci su pušači, bez obzira što su im roditelji nepušači i što su sve goste
pušače terali na terasu da piju kafu. :aha: I još se ljute što neću da dođem
na kafu. Pa neću da se smrzavam na terasi, nisam luda.
Deca koja veruju svojim roditeljima ,ugledaju se na njih.
Ona koja im ne veruju (npr.deca alkoholicara,narkomana) umeju cesto da se usmere suprotno od roditelja ;po principu: - Necu da prodjem kao on.
Dakle, opasnost za decu pusaca je, ako deca veruju svojim roditeljima i misle da je dobro sve sto mama i tata rade, pa i to.

Back