Purda će biti izručen Hrvatskoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

XXXyyyXXX

Iskusan
Poruka
6.565
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=100991&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=bf06a89bb9

Srbijansko Tužiteljstvo za ratne zločine prepustit će Hrvatskoj slučaj branitelja Tihomira Purde koji je, zbog sumnje u počinjenje ratnog zločina, uhićen na granici s BiH. Dogovoreno je to na sastanku povjerenstva za pripremu i razmjenu popisa osoba optuženih ili osuđenih za ratne zločine...

Kosorka nazove Tadića i održi mu predavanje " sunce vam vaše vi ćete hrvatske vojnike za'ebavat". :lol: Tadić će Kosorki " Jaco nemoj da se ljutiš, nisam znao majke mi, evo šaljem svoju ministricu riješite to". :lol::lol::lol:

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=100991&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=bf06a89bb9

Srbijansko Tužiteljstvo za ratne zločine prepustit će Hrvatskoj slučaj branitelja Tihomira Purde koji je, zbog sumnje u počinjenje ratnog zločina, uhićen na granici s BiH. Dogovoreno je to na sastanku povjerenstva za pripremu i razmjenu popisa osoba optuženih ili osuđenih za ratne zločine...

Kosorka nazove Tadića i održi mu predavanje " sunce vam vaše vi ćete hrvatske vojnike za'ebavat". :lol: Tadić će Kosorki " Jaco nemoj da se ljutiš, nisam znao majke mi, evo šaljem svoju ministricu riješite to". :lol::lol::lol:

Zaboravio si da cete i vi nama jednog isporuciti. :manikir:

Poslednja izmena:
Stvar je vrlo jednostavna. Slučaj će preuzeti naši organi, analizirati ga , i na kraju ili odustati od optužnice, ili u sred postupka ustanoviti da nemaju osnov predmeta, a ne bi se čudio da predmet padne već i pred istražnim sucem. Kladim seu 10 000 dolara, da nema šanse da će ovaj dobiti 30-dneni istražni zatvor.

Kosorica koliko god govana nasrala sa svojim Ivom si ne može dopustiti heeeeeeeej da vukovarskog branitelja, ranjenog 3 puta, ostao bez cijele obitelji još njegove matične države ganjaju i progone. Pa to bi bilo ono jako VELIKO HVALA svim braniteljima.

A što se tiče vas, ja se ne vašem mjestu ne ne bih previše bunio, Zakon o Aboliciji se može opozvati svakog trena.

Kod nas nema tajnih spiskova, naši spiskovi su javni, a interesantni su mi ovi sa nečistom savjesti, ovih 3-4 tisuće koji su slali upit našem ministarstvu pravosuđa "da li su na spisku".

pdf humor je na drugom mjestu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back