Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
labo:ljudi, ja ne znam je li se ovo samo meni desava, ali ja svaki dan moram da vadim prasinu iz pupka. Uopste mi nije jasno odakle ta prasina, i kako se nakuplja tako brzo.
...stavi flaster..labo:ljudi, ja ne znam je li se ovo samo meni desava, ali ja svaki dan moram da vadim prasinu iz pupka. Uopste mi nije jasno odakle ta prasina, i kako se nakuplja tako brzo.
labo:ljudi, ja ne znam je li se ovo samo meni desava, ali ja svaki dan moram da vadim prasinu iz pupka. Uopste mi nije jasno odakle ta prasina, i kako se nakuplja tako brzo.
the_marko...:probaj sa kupanjem,ljudi kazu da pomaze u borbi protiv prljavstine
the_marko...:probaj sa kupanjem,ljudi kazu ba pomaze u borbi protiv prljavstine
samo se namaži onim prontom koji sprečava nakupljanje prašine ;-)labo:ljudi, ja ne znam je li se ovo samo meni desava, ali ja svaki dan moram da vadim prasinu iz pupka. Uopste mi nije jasno odakle ta prasina, i kako se nakuplja tako brzo.
Pa ima i toga, malo mi je poveci stomak, a i maljav je prilicno, mada za te crne dlake mi je jasno odakle tu.BIG S:A kad imas dlakavu stomachinu, onda je + i pun dlaka...........................he he he he he he he he