Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 188.080
da nije ovaj istrebljivac mozda muz od karleuse onaj fudbaler, sto nije znao da mu je sadasnju zenu trpalo pola strahinjica bana i 2/3 gazdi klubova i kvazi mafijasa beograda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Nacionalizmom se pune prazne glave neobrazovanih i zatucanih i onda se njima lako manipuliše! Hvala Bogu, nikada se moja ličnost nije ograničavala takvim glupostima! Izražena mi je i politička svest, i kao mnogi mladi ljudi u našoj zemlji ne mirim se sa ovom zabokrečinom! "
Jelena Karleuša
http://www.gayecho.com/interview.aspx?id=6829
Ovom izjavom zaslužila je da bude proglašena za srpsku Madonu.![]()
Е, због овога треба постати националиста... Ко већ није...
Е, због овога треба постати националиста... Ко већ није...
Alo bre ljudi,sta vam je?
Zena je dala neku izjavu nekom listu,koji nema blage veze sa Politikom.
Zena je uspela u svom svetu i ne treba da je pljujemo sada zbog toga.
Ne gotivim je ni ja nesto posebno,ali je pametna naspram mnogih novih mladjih koleginica koje su juce pocele da pevaju.
Npr.Seka Aleksic.
Али Ј.К. Не пева, она њаче и полугола врти са својим силиконима......Примитивизам без премца.
Seka pa peva,mani me se Mito.
Vise nema gde sa onim njenim Kozijim trilerima,a izgleda kao da je iz sebe izbacila 5 dece.
Sramota za jednu Estradnu zvezdu.Nije ni J.K.nesto preterano sexy,niti peva nesto posebno,ali je za ovu Mercedes.
Seka pa peva,mani me se Mito.
Vise nema gde sa onim njenim Kozijim trilerima,a izgleda kao da je iz sebe izbacila 5 dece.
Sramota za jednu Estradnu zvezdu.Nije ni J.K.nesto preterano sexy,niti peva nesto posebno,ali je za ovu Mercedes.
Ма живо ме заб... и за Секу и за ЈК и за све остале народњаке, али за карлеушу још није поуздно утврђено ког је пола!!!
О недостатку слуха и укуса као и вишку егоизма и примитивизма у њеном случају (овде се о њој говори, јел'тако?) излишно је и говорити..........КАТАСТРОФА!
Али Ј.К. Не пева, она њаче и полугола врти са својим силиконима......Примитивизам без премца.
Dobra stvar.![]()
Dobra stvar.![]()

upravo tako. seka aleksic makar zna da peva i ima sluh, a jelena karleusa nema ni jedno ni drugo nego samo skace kao prostitutka po bini sa svojim silikonima pokusava da nadoknadi manjak muzickog talenta.
Eto,zar ne izgleda extra tu Jelena.I pesma je dobra.

ma znam vi DS-ovci samo takve droljestine slusate![]()