Profesionalni amater
Početnik
- Poruka
- 22
Другарица ми се једном приликом пожалила да не може да спава током пуног месеа, иако су јој спуштене ролетне. Интересује ме да ли ико има слична искуства, или се она само истриповала?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se digne i bude mi tvrd kao kamen kad je pun mesec.
Другарица ми се једном приликом пожалила да не може да спава током пуног месеа, иако су јој спуштене ролетне. Интересује ме да ли ико има слична искуства, или се она само истриповала?![]()
Što i nije baš svaki dan, jelte...
- - - - - - - - - -
Ima ljudi koji negde pročitaju da je pun Mesec i onda tripuju, a ima osoba koje su zaista hipersenzbilne i to osete, oni su u manjini.
Poenta je valjda da ta tvoja drugarica ne traži informacije unapred, nego oseti da je uznemirena, naknadno otkrije da je bio pun Mesec.
Moć autosugestije nije za podceniti...
Inače, Mesec utiče na plimu i oseku, zašto ona ne bi uticao i neke ljude?
Другарица ми се једном приликом пожалила да не може да спава током пуног месеа, иако су јој спуштене ролетне. Интересује ме да ли ико има слична искуства, или се она само истриповала?![]()
Ja u poslednjih nedelju i po dana uopste ne spavam kako treba,i to od kad sam jednom zabola do tri sad vise nikako da zaspim preSad cu napolje da gadjam mesec
![]()