HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 30.892
Благослови нас тишином...Ne znam sta reci na sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Благослови нас тишином...Ne znam sta reci na sve.
80% omladine nazijonalisti, ostalo ćutolozi neutralci i možda par % Evropljana.Studenti se dele na nacionaliste i gradjaniste. Nešto mi ne deluju monolitno.
Ако је то стварно тако, па то је одлично онда сам сигуран да иза свега стоји неко ко заиста жели добро Србији.80% omladine nazijonalisti, ostalo ćutolozi neutralci i možda par % Evropljana.
Čak i među starijima u Srbiji ima veći % Evropljana, iako su preživeli sva $ranja 90-ih za razliku od omladine koja se tada nije ni mućkala u testisima.
Ако је то стварно тако, па то је одлично онда сам сигуран да иза свега стоји неко ко заиста жели добро Србији.![]()
Na spisku si.Благослови нас тишином...
Naravno80% omladine nazijonalisti, ostalo ćutolozi neutralci i možda par % Evropljana.
Čak i među starijima u Srbiji ima veći % Evropljana, iako su preživeli sva $ranja 90-ih za razliku od omladine koja se tada nije ni mućkala u testisima.
Paradoks, s obzirom da se omladina nije ni pojavila na svetu kada se ratovalo 90-ih.
Al ipak obeležavaju taj dan zaljubljenih ako su u vezi. Isto tako navodno su protiv EU a omladina se seli upravo tamo ako se ovde ne snadje. Jedno su priče a drugo je realnost.Da pitaš studentariju i omladinu generalno šta je 14. februara, 90% njih bi reklo da je tada sveti Trivun a samo 10% Dan zaljubljenih.
10. "Šiptari i kozoljupci"
11. "Turci, poturice, balije"
Nisu.Znači, studenti su tvog mentaliteta i duha?
Pooooobeda!!Da pitaš studentariju i omladinu generalno šta je 14. februara, 90% njih bi reklo da je tada sveti Trivun a samo 10% Dan zaljubljenih.
Obeležavaju sebastijana, d'izvineteAl ipak obeležavaju taj dan zaljubljenih ako su u vezi.
Ma, ljut je. Prigrlice studentariju koliko sutra.Znači, studenti su tvog mentaliteta i duha?
Ja sam redovno na strani Blues Brothersa, Salka, De omnibusa i još nekih likova u debatama sa četničkim ludacima.Pa kako je pomenuto razlika u odnosu na tebe?
Ma garant momci kupuju devojkama tada poklone al za kamere će reći da je Trivun. Isto tako ako im se ukaže prilika da idu raditi za veću platu u Njemačku odoše tamo al za kamere će izrepovati ono Marš iz avlije od Sindikata.Obeležavaju sebastijana, d'izvinete
Ja sam redovno na strani Blues Brothersa, Salka, De omnibusa i još nekih likova u debatama sa četničkim ludacima.
Ako je tako, to su DVOLIKONJE, jer licemer je preblaga reč za taj soj.Ma garant momci kupuju devojkama tada poklone al za kamere će reći da je Trivun. Isto tako ako im se ukaže prilika da idu raditi za veću platu u Njemačku odoše tamo al za kamere će izrepovati ono Marš iz avlije od Sindikata.
Maskirovka.Ma, ljut je. Prigrlice studentariju koliko sutra.
Deca idu zagrljena sa svojom braćom iz Novog Pazara. Kakvi crni Turci i balije.
Dakle još 10 godina barem.Samo neka pumpaju dok se Vučić ne raspukne, a to je jako blizu!
Dakle još 10 godina barem.
Dakle nikad.Kada institucije počnu radit svoj posao