- Poruka
- 50.494
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Литије у Црној Гори су биле српскије! По мени. Овде нам фали СПЦ!
gde si ovo našao?Predložena (i najverovatnija) trasa novog hodočašća, od Bora do Niša.
Pogledajte prilog 1687192
Novosađani i Beograđani bi išli od Bora, a kod Aleksinca bi se sjedinili sa kolonom iz drugog dela Srbije, koja bi pešačila od Kragujevca do Aleksinca.
Sto stavljas ovog baksuza?
Имали су студенти тај план, али каже ми ћерка вечерас да није усвојен.gde si ovo našao?
pa jeste, ide se od Bora, danas sam čula, samo možda ne istim mestima... sad ću da uporedimИмали су студенти тај план, али каже ми ћерка вечерас да није усвојен.
jebitačan odgovor na krvave ruke.A ovo?
![]()
Samo pitaj dične studente šta misle o Kosovu, Rusiji, EU, NATO, NVO, Evroviziji, LGBT, ličnim slobodama, Hrvatima, Albancima, muslimanima, građanskoj državi....... i dobićeš iste odgovore kao kod prosečnog zadriglog srbende:Ne znam sta reci na sve.
Kada vidimo novog lidera ili ga je namestila USA ili domaca sluzba.
Gubim nadu.
Studenti se dele na nacionaliste i gradjaniste. Nešto mi ne deluju monolitno.Samo pitaj dične studente šta misle o Kosovu, Rusiji, EU, NATO, NVO, Evroviziji, LGBT, ličnim slobodama, Hrvatima, Albancima, muslimanima, građanskoj državi....... i dobićeš iste odgovore kao kod prosečnog zadriglog srbende:
1. Kocobo je cp6uja
2. BRAĆA NAŠA SLOVENSKA I POWERSLAVNA
3. IV rajh koji nas mrzi koji nas je boNbardovo
4. Zlo i naopako
5. Soroševi plaćenici koji rade protiv držÁve
6. Narkomani i satanisti, fuuuuuj
7. "Pedere u blendere"
8. Zapadna podvala da se uništi sveto Powerslavlje
9. "Ustaše"
10. "Šiptari i kozoljupci"
11. "Turci, poturice, balije"
12. Zapadno soroševsko zlo