Da li ova pumpa sme da vuče i pesak pošto piše da je za nečistu vodu? Ili bi je pesak pohabao?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smije, u suprotnom zaribat će propeleri.Da li ova pumpa sme da vuče i pesak pošto piše da je za nečistu vodu? Ili bi je pesak pohabao?
Pogledajte prilog 1669658
A sta mislite da li ova pumpa uopste i mogla da povuce pesak sa dna bunara? Negde sam procitao da samo rucna pumpa moze da vuce pesak posto ona povlaci vodu sa dna bunara a elektricna da ne moze posto ona vodu vuce sa povrsine.Ne smije, u suprotnom zaribat će propeleri.
Nečista ili prljava voda je jedno a pijesak nešto sasvim drugo.
U krajnjem slučaju potrebni su adekvatni filteri koji će zahtijevati čišćenja ako se zapuše.
Izmedju 5 metara i 5.50 je šoder i pesak a rupe na cevi su izbusene na duzini od 30 cm(cev je zabijena do 5.50 metara)kakav je teren ?
racunam ovako - ako je rastresit teren (pesak) kad se izvlaci voda (i pesak na pocetku) dole se stvara prostor u kome sto se vise pumpa vise vode se skuplja, normalni bunari su ozidani pa moze da ima manje ili vise vode u njimaA sta mislite da li ova pumpa uopste i mogla da povuce pesak sa dna bunara? Negde sam procitao da samo rucna pumpa moze da vuce pesak posto ona povlaci vodu sa dna bunara a elektricna da ne moze posto ona vodu vuce sa povrsine.
male rupe ? kako se ne zapuse?Izmedju 5 metara i 5.50 je šoder i pesak a rupe na cevi su izbusene na duzini od 30 cm(cev je zabijena do 5.50 metara)
Ovu sliku pumpe sam nasao na internetu. Ja imam samo ručnu a planirao sam da stavim i elektricnu.racunam ovako - ako je rastresit teren (pesak) kad se izvlaci voda (i pesak na pocetku) dole se stvara prostor u kome sto se vise pumpa vise vode se skuplja, normalni bunari su ozidani pa moze da ima manje ili vise vode u njima
E sad, razmisljam, mozda da se ubusi cevka ali da se voda vadi na crevo koje moze da se uroni kroz cevku sa filterom na kraju pa se crevo spusti dok ne udari u vodu.
Kako radi ova postojeca sto je na slici ?
Ovu sliku pumpe sam nasao na internetu. Ja imam samo ručnu a planirao sam da stavim i elektricnu.
Jeste ravnica. Opstina Mionica. Kazu da je reka nekad tekla ovuda.rucnu na polugu?
5m - pesak - jel to znaci ravnica?
male rupe ? kako se ne zapuse?
Koliko dugo ste otprilike morali da pumpate rucnom pumpom da bi se napravio bunar dole?trebace neko vreme dok se nestvori bunar,tjt rupa i imacec cistu vodu. ja koristim motor za zalivanje dvorista vec 3 god
jbg treba 3 4 meseca otprilike svakodnevno da bi stvorili sto veci bunar, i onda ste na konju. ja ce je sledece god. nosim na testiranje dal je za piceKoliko dugo ste otprilike morali da pumpate rucnom pumpom da bi se napravio bunar dole?
Hvala na odgovoru! Znaci samo pumpanje rucnom pumpom dok ne izbistri.jbg treba 3 4 meseca otprilike svakodnevno da bi stvorili sto veci bunar, i onda ste na konju. ja ce je sledece god. nosim na testiranje dal je za pice
bas tako,pumpa moze vuce mulj ali kamenje nikako.Hvala na odgovoru! Znaci samo pumpanje rucnom pumpom dok ne izbistri.
A sta mislite o kompresovanju bunara?Da li bi to pomoglo?bas tako,pumpa moze vuce mulj ali kamenje nikako.
e to neznamA sta mislite o kompresovanju bunara?Da li bi to pomoglo?