PUKLA TIKVA - ZARATILI ĐILAS I JANKOVIĆ

Ih si vulgaran!
Dok se ja borim za demokraciju u državi i vladavinu prava, tebe ko aligatora vode samo primarni instikti.
Zemlja je u opasnosti i moramo da budemo jedinstveni :rtfm:

- - - - - - - - - -

Kako nisu? Sve strani plaćenici!
Сорошевци и Дубока држава под командом моје драге:heart:

235401373-hillary_rodham_clinton_2003_03_21.jpg

:heart:

Ako se po jutru dan poznaje, onda će ovaj sigurno biti i te kako veseo, bar među članovima Saveza za Srbiju.

Naime, jutros pre sednice došlo je do svađe dojučerašnjih pajtosa. Snage su odmerili, sa jedne strane Dragan Đilas i Nikola Jovanović, a sa druge strane bili su Saša Janković i profesor na Fakultetu političkih nauka Rade Veljanovski.

Ali, kada su taj predlog čuli upravo Dragan Đilas i Vuk Jeremić, naredili su svojim odbornicima da glasaju protiv Jankovićevog zaključka.

Tako su odbili da osude nasilje nad Stefanovićem i jednim potezom pokazali da je upravo nasilje jedina vrednost koju propagiraju.

https://www.alo.rs/vesti/politika/d...-njihova-vrednost-je-nasilje-foto/199225/vest

nekako sam ubedjen da ce vucicu puci tikva, kada vidim ko ga zastupa. ima li on kojeg pametnijeg od tebe?

- - - - - - - - - -

Откад то Ђилас и Саша Јанковић у истој коалицији, па да "пукне тиква"? Зар ПСГ нема засебну одборничку групу?
Мрачак@, научи јбга да правилно користиш народне изразе из Србије. Али, то не можеш научити у Вучићевим пропагандним гласилима јер тамо Србијанаца нема ни за лек!

Reci mi za koga si ti, da ja budem za njega?

Poslednja izmena od moderatora:
Ih si vulgaran!
Dok se ja borim za demokraciju u državi i vladavinu prava, tebe ko aligatora vode samo primarni instikti.
Zemlja je u opasnosti i moramo da budemo jedinstveni :rtfm:

To je patriotska duznost. Da zenskim agentima CIA pravis bebe. Jedno, a mozda dvojke, pa i trojke. Jel sam se uklopio u SNS patriotski kontekst? :whistling:

Kako nisu? Sve strani plaćenici!

Ti te zenske strane placenice natovaris... I ja sam tako radio, ali ne bash po patriotskog duznosti. Ali, ovde e pa, Srbija i SNS su mortalno ugrozeni. Qaraj, druze Tolo, qaraj CIA agentuse. Imas moj blagoslov!

Bonus Penis, Pax in SNS Domus! :per:

_nobody_

To je patriotska duznost. Da zenskim agentima CIA pravis bebe. Jedno, a mozda dvojke, pa i trojke. Jel sam se uklopio u SNS patriotski kontekst? :whistling:

Ti te zenske strane placenice natovaris... I ja sam tako radio, ali ne bash po patriotskog duznosti. Ali, ovde e pa, Srbija i SNS su mortalno ugrozeni. Qaraj, druze Tolo, qaraj CIA agentuse. Imas moj blagoslov!

Bonus Penis, Pax in SNS Domus! :per:

_nobody_

Ma kud, ne bi mogo. Ni za patrtiju.
I komša bi se zamislio.
Al kako se zvaše, nikako da se setim....

Šaša i Djido - dva verna druga :D
Kažu, Djido hteo da bije Vesića. O maj Gad :sad2:

Vesić i jeste oličenje onog najgoreg u DS-u. Manje-više sve što ne valja u toj stranci usisao je Vučić.

Dobro, Šutanovac još uvek nije prešao u SNS. Ali polako, ima vremena; dajem mu još 4-6 godina fore pre nego što prođe kroz draškovićizaciju.

- - - - - - - - - -

Onaj Orlović. To je on.

Koji bre Orlović? Profesor, Siniša?

Ako se po jutru dan poznaje, onda će ovaj sigurno biti i te kako veseo, bar među članovima Saveza za Srbiju.

Naime, jutros pre sednice došlo je do svađe dojučerašnjih pajtosa. Snage su odmerili, sa jedne strane Dragan Đilas i Nikola Jovanović, a sa druge strane bili su Saša Janković i profesor na Fakultetu političkih nauka Rade Veljanovski.

Ali, kada su taj predlog čuli upravo Dragan Đilas i Vuk Jeremić, naredili su svojim odbornicima da glasaju protiv Jankovićevog zaključka.

Tako su odbili da osude nasilje nad Stefanovićem i jednim potezom pokazali da je upravo nasilje jedina vrednost koju propagiraju.

https://www.alo.rs/vesti/politika/d...-njihova-vrednost-je-nasilje-foto/199225/vest

e glavno da si ga ti osudio a u sebi svrsavas nad polupanom borkovom tikvom

Vesić i jeste oličenje onog najgoreg u DS-u. Manje-više sve što ne valja u toj stranci usisao je Vučić.

Dobro, Šutanovac još uvek nije prešao u SNS. Ali polako, ima vremena; dajem mu još 4-6 godina fore pre nego što prođe kroz draškovićizaciju.

DS je oličenje onog najgoreg u DOS-u :rtfm:
Sa ovakvom opozicijom Gospodar će vladati bar još desetak godina, tako da ćemo gledati još mnogo preleta.

Mračak je Vladimir Orlić :D
Sad sam se setio.

DS je oličenje onog najgoreg u DOS-u :rtfm:
Sa ovakvom opozicijom Gospodar će vladati bar još desetak godina, tako da ćemo gledati još mnogo preleta.

Mračak je Vladimir Orlić :D
Sad sam se setio.

Nece, Curi mu vreme za Kosovo, Mislim da sam procitao neke datume ,da li do kraja godine ili do proleca ce mu tolerisati,Posle se ukrecu drugima, Vtdecete pojavice se ponovo Toma, Tadic i ta stara ekipa da proba jos jednom da ozivi karijeru.

Јанковић није у Савезу за Србију.

Srpska napredna stranka najavila je da će podržati ovaj zaključak uz dopunu da se osudi i nasilje nad predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Srbije Anom Brnabić, a koje je došlo upravo od ljudi bliskih Đilasu, Jeremiću i Jankoviću.

Кад су разбили главу Вучићу и Брнабићки!?

Пукла ти је темилица Мраки, па да ти је мало освежим :hahaha:

Back