PUKLA TIKVA - ZARATILI ĐILAS I JANKOVIĆ

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
Ako se po jutru dan poznaje, onda će ovaj sigurno biti i te kako veseo, bar među članovima Saveza za Srbiju.

Naime, jutros pre sednice došlo je do svađe dojučerašnjih pajtosa. Snage su odmerili, sa jedne strane Dragan Đilas i Nikola Jovanović, a sa druge strane bili su Saša Janković i profesor na Fakultetu političkih nauka Rade Veljanovski.

Ali, kada su taj predlog čuli upravo Dragan Đilas i Vuk Jeremić, naredili su svojim odbornicima da glasaju protiv Jankovićevog zaključka.

Tako su odbili da osude nasilje nad Stefanovićem i jednim potezom pokazali da je upravo nasilje jedina vrednost koju propagiraju.

https://www.alo.rs/vesti/politika/d...-njihova-vrednost-je-nasilje-foto/199225/vest

Ha ha ha
thumb (1).jpg

Ako se po jutru dan poznaje, onda će ovaj sigurno biti i te kako veseo, bar među članovima Saveza za Srbiju.

Naime, jutros pre sednice došlo je do svađe dojučerašnjih pajtosa. Snage su odmerili, sa jedne strane Dragan Đilas i Nikola Jovanović, a sa druge strane bili su Saša Janković i profesor na Fakultetu političkih nauka Rade Veljanovski.

Ali, kada su taj predlog čuli upravo Dragan Đilas i Vuk Jeremić, naredili su svojim odbornicima da glasaju protiv Jankovićevog zaključka.

Tako su odbili da osude nasilje nad Stefanovićem i jednim potezom pokazali da je upravo nasilje jedina vrednost koju propagiraju.

https://www.alo.rs/vesti/politika/d...-njihova-vrednost-je-nasilje-foto/199225/vest

Nastavlja se kakofonija koja pokazuje koliko naprednjački botovi slabo prate situaciju u Srbiji.:lol:

Mislio sam da sam umro od smeha kada sam čuo TONOLANA koji nabraja lidere Saveza za Srbiju, ali ovo je, moram priznati, pobedilo.

Nastavlja se kakofonija koja pokazuje koliko naprednjački botovi slabo prate situaciju u Srbiji.:lol:

Mislio sam da sam umro od smeha kada sam čuo TONOLANA koji nabraja lidere Saveza za Srbiju, ali ovo je, moram priznati, pobedilo.

Смири се.

Мраки почиње да превазилази Мићана и Церовићку или је решио да постане калиф уместо калифа......

ПС Пуче ти темилица Мраки :hahaha:

Страшно. Бивше и садашње демокрде се међусобно бамбусају.

Vesić bio demokrata pa se pokajao i prešo kod Gospodara.
Ovi na nato n1 tv će pocrkati.
Upravo gledam ovu vešticu u crnom sa crvenim čarapama. Ne mog se setim kako se zove.
Kaže u Srbiji medijski mrak, diktatura, hajka na političke neistomišljenike i "rdjava beskonačnost" (šta to već znači) ....

Upravo gledam ovu vešticu u crnom sa crvenim čarapama. Ne mogu se setim kako se zove.

Ime nije vazno, vazno da ima pravu prirodnu vadjajnu. Usku. A ti, moj dobri Tolo, strgnes/rascepas svo to crno (da bi mogao da lepo muski muzes), te nogice u crvenim charapitzama sebi na ramena, pa udri... Od uvece do ujutru, dok se charapitze ne promene/oboje u belo... :lol:

_nobody_

Ime nije vazno, vazno da ima pravu prirodnu vadjajnu. Usku. A ti, moj dobri Tolo, strgnes/rascepas svo to crno (da bi mogao da lepo muski muzes), te nogice u crvenim charapitzama sebi na ramena, pa udri... Od uvece do ujutru, dok se charapitze ne promene/oboje u belo... :lol:

_nobody_

Ih si vulgaran!
Dok se ja borim za demokraciju u državi i vladavinu prava, tebe ko aligatora vode samo primarni instikti.
Zemlja je u opasnosti i moramo da budemo jedinstveni :rtfm:

- - - - - - - - - -

Откад то Ђилас и Саша Јанковић у истој коалицији, па да "пукне тиква"?
Мрачак@ научи да правилно користиш народне изразе из Србије. Али, то не можеш научити у Вучићевим пропагандним гласилима јер тамо Србијанаца нема ни за лек!

Kako nisu? Sve strani plaćenici!

Откад то Ђилас и Саша Јанковић у истој коалицији, па да "пукне тиква"? Зар ПСГ нема засебну одборничку групу?
Мрачак@, научи јбга да правилно користиш народне изразе из Србије. Али, то не можеш научити у Вучићевим пропагандним гласилима јер тамо Србијанаца нема ни за лек!

Back