Pukao skup blokadera u Minhenu! Tvrdili da ih "podržava dijaspora" - očigledno ne srpska dijaspora

Zasto je blokaderski skup u Minhenu propao?

• Shvatili su da studenti vuku Srbiju u Briks, a Vucic ka EU

glasova: 3 23,1%
  • Shvatili su da je naprednjacka Srbija po svemu uspesnija od Nemacke

glasova: 3 23,1%
  • Shvatili su da studenti nemaju pojma

glasova: 8 61,5%

• Ukupno glasova
    13
Ti dakle kažeš da sada nije teško i da je sada došlo TO bolje pa ne treba pomoć..?

I da jeste i da nije bolje ne vidim šta njih briga kako ćemo mi ovde živeti

Liči mi na priču onih iz okoline Bora koji žive po Beču u memljivim stanovima a onda nakon odmora provedenog u okolini Bora žale se kako je vazduh zagađen i da bi za rad njihovog komoditeta trebalo zatvoriti i rudnik i preradu rude

To što narod tamo ne živi više u bedi to im nekako nije važno, bilo je super kada su dolazili pa za 10 eur mogli da kupe šta im se prohte .

Liči mi na priču onih iz okoline Bora koji žive po Beču u memljivim stanovima a onda nakon odmora provedenog u okolini Bora žale se kako je vazduh zagađen i da bi za rad njihovog komoditeta trebalo zatvoriti i rudnik i preradu rude

To što narod tamo ne živi više u bedi to im nekako nije važno, bilo je super kada su dolazili pa za 10 eur mogli da kupe šta im se prohte .

lazan profil #241234234234 kako je manjak ekoloskih standarda dobra stvar i kako kancer nije problem

Retkih bolesti svuda ima
Само највише око Бора у Србији, то јест где год је индустрија и прерада тешких метала и слично.

Ретке болести на мозгу су заступљене највише међу СНС бирачима.

Само највише око Бора у Србији, то јест где год је индустрија и прерада тешких метала и слично.

Ретке болести на мозгу су заступљене највише међу СНС бирачима.
Posledice su zbog ranijeg članstva u DS-u

Back