Puder

Kako god hoces, ako mislis da cu tako moci bolje da te posavetujem, nemam nista protiv. :) Ja sam jednom bila u problemu tako kao ti, ispostavilo se da je sve sto je trebalo da uradim da sklonim siske sa cela, kad sam pocela redovno da nosim rajf i traku za kosu, problem je bio resen brzo i lako kako nisu mogli nijedan tonik ili tretman.

Jel moze neko da mi preporuci dobar puder za masnu kozu. Kozmeticarka mi je preporucila samo i iskljucivo Kanebo za masnu kozu, ali meni je on preskup (preko 4000 din). Stvarno ne mogu da verujem da nema nesto jeftinije, a isto tako pristojno za masnu kozu. Ja sam do sada koristila afinitone i bourjois (tecne) i kozmeticarka mi je rekla "NE NE to nikako".

Jesi probala Revlon color stay? Taj mi jedino pada na pamet od jeftinijih i dobar je za masnu kozu.
Koristis li kamene i mat pudere - oni su za masnu kozu bolji od tekucih. Iako nekom mojom logikom kameni puder ce pokupiti masnoce s lica, ali ce takodjer zacepiti pore pa na sto onda to lici posle...

Jel moze neko da mi preporuci dobar puder za masnu kozu. Kozmeticarka mi je preporucila samo i iskljucivo Kanebo za masnu kozu, ali meni je on preskup (preko 4000 din). Stvarno ne mogu da verujem da nema nesto jeftinije, a isto tako pristojno za masnu kozu. Ja sam do sada koristila afinitone i bourjois (tecne) i kozmeticarka mi je rekla "NE NE to nikako".
revlon colorstay
Bourjois flower perfection
vichy normateint
clarins truly matte
chanel mat lumiere
estee lauder double wear

Koji puder koristite? Kako pravilno naneti puder? Da li je neko probao novi Bourjois Healthy Compact pudr? I jesu li njihovi puderi odlicni (tako sam cula).

Trenutno koristim Chanel vitalumière aqua.
Puder se nanosi prstima ili cetkom za puder. Pre toga obavezno pripremiti kozu.
Evo sve fino objasnjeno
ova cura ima jos dobrih video snimaka pa pogledaj sto te zanima.
Probala sam bourjois healthy mix i meni je stvarno divan, ne znam jesam li jos ikog cula da kaze da ne valja. Mislim da ga forumasica Megi trenutno ima pa nek se i ona izjasni z:mrgreen:

Koristim young derm tecni puder, mada je vise tonirana krema iako na kutiji pise puder. Ne isusuje kozu, dobar je za suvu i osetljivu kozu, kao i za problematicnu i normalnu. Jeftin je, ima ga i u apotekama, preporucila mi ga je apotekarka. Meni je odlican.

Back