Пуцњава у Оџацима – рањени мушкарац оперисан у КЦВ, полиција трага за нападачем

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Који су то смрадови, увек прво истрче са лажима, како би њихови кре%уби део примио ту информацију, пошто они после деманте и не слушају.

Branko Babić dan posle napada u Odžacima: Poriče da je pucao čovek kojeg je optužio, kaže da događaj nema veze sa studentima​

Branko Babić se oglasio na Instagramu nakon pucnjave u Odžacima

Prvo optužio taksistu Mišu Miletića za pucnjavu, sada sve poriče
Blic
23. mart 2025.12:10

Branko Babić, kontroverzni srpski milioner, oglasio se na Instagramu dan nakon pucnjave u Odžacima. Iako je sinoć objavio da je na MMA borca Bojana Mihajlovića pucao taksista Miša Miletić, kog je okarakterisao kao "vođu protesta" i povezao ga sa studentima, ali je danas odlučio da sve to porekne.

Branko Babić, izlomljeni kafić
Foto: Printskrin Instagram / Ringier
Branko Babić, srpski milioner i "kralj obrva", oglasio se dan nakon pucnjave u Odžacima, u kojoj je ranjen MMA borac Bojan Mihajlović. Nakon što je sinoć uznemirio javnost svojim objavama da je "vođa protesta pucao u njegovog prijatelja", danas se javio sa potpuno drugačijim informacijama.

- Povodom jučerašnje pucnjave koja se desila u Odžacima, danas imamo malo više i malo drugačije informacije. Na snimku se pojavljuje pucač koji definitivno, po mom mišljenju, nije Miša Miletić. Miša ima skoro 80 godina, ako se ne varam, i on nije mogao da trči ovako. Miša nije vođa studentskih protesta, odnosno vođa studenata. Mi u Odžacima nemamo studente koji protestuju. Ali imamo proteste i Miša je vođa tih protesta koji daju podršku studentima, kaže Branko Babić na snimku koji je objavio na Instagramu.

- Međutim, danas sam bio ispred kafića iz kog sam izašao sinoć i gde se posle tri minuta stvorio čovek koji je ispalio deset nasumičnih hitaca u ceo kafić, u kafiću gde smo sedeli svi mi koji smo davali podršku opštini i koji nismo dozvoljavali da se sinoć opština napadne, da se izvrši upad. Svi mi koji smo protiv toga da takvi kao Miša i mentalni sklop ljudi koji gađaju jajima, tuče žene, vode glavnu reč u opštini. I to se nikad neće desiti, rekao je Babić.

Branko Babić je objavio i snimke koji pokazuju kako izgleda kafić u Odžacima nakon pucnjave.

Podsetimo, MUP sinoć u svom oglašavanju nije otkrio identitet napadača. "Blic" je objavio da su svi akteri sinoćnjih dešavanja u od ranije u zavadi.

Klinički centar Vojvodine oglasio se danas otkrivši u kakvom je stanju MMA Bojan Mihajlović.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...ima-porice-da-je-pucao-covek-kojeg-je/pbnhkpd
opla!

dosla maca na vratanca!

sad kaze ''msia je vodja tih protesta i daju pdorsku studentima''

pa sta, i marinika istice da daje ''podrsku'' studentima a studenti znaju da je to lazno i od nje su se kao i od svih aktivista opozicije i nvo distancirali...

laz kao i obicno. sistem pokusava po svaku cenu da ocrni proteste studenata i da dadne zeleno svetlo policiji za represiju velikih razmera, cak i vanrendo stanje...

nece moci, studenti sa tim veze nemaju. a olosi iz opozicije i razni tipusi koji toboz podrzavaju proteste su nebitni, sa njima nek rade sta hoce...

Који су то смрадови, увек прво истрче са лажима, како би њихови кре%уби део примио ту информацију, пошто они после деманте и не слушају.

Branko Babić dan posle napada u Odžacima: Poriče da je pucao čovek kojeg je optužio, kaže da događaj nema veze sa studentima​

Branko Babić se oglasio na Instagramu nakon pucnjave u Odžacima

Prvo optužio taksistu Mišu Miletića za pucnjavu, sada sve poriče
Blic
23. mart 2025.12:10

Branko Babić, kontroverzni srpski milioner, oglasio se na Instagramu dan nakon pucnjave u Odžacima. Iako je sinoć objavio da je na MMA borca Bojana Mihajlovića pucao taksista Miša Miletić, kog je okarakterisao kao "vođu protesta" i povezao ga sa studentima, ali je danas odlučio da sve to porekne.

Foto: Printskrin Instagram / Ringier
Branko Babić, srpski milioner i "kralj obrva", oglasio se dan nakon pucnjave u Odžacima, u kojoj je ranjen MMA borac Bojan Mihajlović. Nakon što je sinoć uznemirio javnost svojim objavama da je "vođa protesta pucao u njegovog prijatelja", danas se javio sa potpuno drugačijim informacijama.

- Povodom jučerašnje pucnjave koja se desila u Odžacima, danas imamo malo više i malo drugačije informacije. Na snimku se pojavljuje pucač koji definitivno, po mom mišljenju, nije Miša Miletić. Miša ima skoro 80 godina, ako se ne varam, i on nije mogao da trči ovako. Miša nije vođa studentskih protesta, odnosno vođa studenata. Mi u Odžacima nemamo studente koji protestuju. Ali imamo proteste i Miša je vođa tih protesta koji daju podršku studentima, kaže Branko Babić na snimku koji je objavio na Instagramu.

- Međutim, danas sam bio ispred kafića iz kog sam izašao sinoć i gde se posle tri minuta stvorio čovek koji je ispalio deset nasumičnih hitaca u ceo kafić, u kafiću gde smo sedeli svi mi koji smo davali podršku opštini i koji nismo dozvoljavali da se sinoć opština napadne, da se izvrši upad. Svi mi koji smo protiv toga da takvi kao Miša i mentalni sklop ljudi koji gađaju jajima, tuče žene, vode glavnu reč u opštini. I to se nikad neće desiti, rekao je Babić.

Branko Babić je objavio i snimke koji pokazuju kako izgleda kafić u Odžacima nakon pucnjave.

Podsetimo, MUP sinoć u svom oglašavanju nije otkrio identitet napadača. "Blic" je objavio da su svi akteri sinoćnjih dešavanja u od ranije u zavadi.

Klinički centar Vojvodine oglasio se danas otkrivši u kakvom je stanju MMA Bojan Mihajlović.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...ima-porice-da-je-pucao-covek-kojeg-je/pbnhkpd

Тужилаштво, Закон, Суд. Чекамо стрпљиво.

kao i :
policajca u civilu je student boljsevik udario bokserom

posle snimka :
dobro, njega je udario zandar ali su ga zato udarili i sotali jos tri puta...

samo sto se na snimku ti posle udarci ne vide jer je policajac potrcao odatle direkt u hitnu pomoc...

Pucnjava u Odžacima, Branko Babić kaže da je njegov prijatelj ranjen od strane vođe protesta

Autor: Euronews Srbija

Miša Miletić, vođa protesta u Odžacima, upucao je čoveka koji je branio opštinu. Miletić je sa dva hica u stomak upucao Bojana Mihajlovića kome se lekari bore za život.

Svemu je prethodila rasprava čiji je akter bio Branko Babić. Upravo je Miletić nakon ovog razgovora otišao kući, uzeo pištolj, vratio se u centar Odžaka i upucao Mihajlovića.

Povodom incidenta oglasio se i Branko Babić: "Dragi prijatelji, večeras je u Odžacima od strane vođe studentskih protesta ranjen moj prijatelj sa dva metka. Ovo je rat. I zapamtite - neće se završiti ovako", rekao je između ostalog Babić.

https://www.euronews.rs/srbija/poli...cima-upucao-coveka-koji-je-branio-ostinu/vest

И шта кажете, 78 година има вођа протеста ?

morajuse razlikovati ''protestanti'' od studenata.

kao sto protesti ''opozicije'' mairnike, pogacara, stefanovica, novakovica, brkovica sa aktivistima grupe stav branislavom djordjevicem, uz razne mutne tipuse uz njih oji su tu da izazovu nasilje su ono od cega su se studenti sirom bg i srbije distancirali jos 01.02.2025 kada su napustili proteste blokade tri mosta i otisli za beograd i srbiju pa je od 250 000 ljudi ostalo nepunih 3000 aktivista ove bande...

kako izazivaju toboz sukobe u skupstin ii glumataju sadas u presli na ozbilnije okrsaje ...

ko ih ebe to sa studentima veze nema.

sve se cin ida se uvede vanredno stanje.

kad vec nisu uspeli 15.03. kada je rezim najavio da ce studenti izazvati krvoprolice, palenje skupstine onda krecu sami sa svojim snagama podeljenim toboz na poziciju i opoziciju. sistemska patka nsita vise...

Видећемо шта ће истрага показати. Полиција је на кључном испиту сада.

Све су то шпекулације. Истрага је у току и нападач још није ухваћен колико знам.

Babić jutros rekao da studenti nisu uključeni jer naravno bilo svedoka da to demantuju i oprao se.

Medjutim, koliko znam, krivična prijava je podneta protiv njega.

Babić jutros rekao da studenti nisu uključeni jer naravno bilo svedoka da to demantuju i oprao se.

Medjutim, koliko znam, krivična prijava je podneta protiv njega.

Па претерао је. Нека се сад брани и извињава. :ok:

Taj sto je ranjen je izgleda oduvek maltretirao ljude u tom mestu i vrsio teror nad njima...Nas mladi mma borac Marko Bojkovic je jos davno u podkastima govorio o nekome ko drzi mma klub tamo u Odzacima i maltretira njega i celu porodicu, zapalio je i automobil njegovo bratu, njemu je pretio ubistvom...Secam se i kada je Marko objavljivao kako su mu napali devojku u ulazu u zgradu... Izgleda da se radi o pravom divljaku koji zasluzuje sve najgore...

Meni nije jasno, kako je teško povređeni čovek mogao da razgovara sa prijateljem telefonom? Logično je da zove svoju porodicu..ako može da priča.
Verovatno je ugrabio vreme "dok su se lekari borili za njegov život" i dok mu je život "visio o koncu".

...

Ali ovaj deo je najjaciiii ⬇️

Screenshot-20250323-073639-Instagram.jpg

HEJ..
PREDSEDNICA OPŠTINE JE SA NARKO CRTAČEM OBRVA BABIĆEM SKANDIRALA "MUDAAAA"...🤣🤣🤣

Daj da vidimo ko je ta talentovana Predsednica Opštine Odžaci koja sa crtacem obrva skandira "MUDA.." ..🤔

1725258112-1720178223849110.jpg

Ah kakvo iznenadjenje...
"Titina" slika na zidu....
To je prava žena za @Jugoslav Čvarak -a :zzzz:
Voli "Tita"...
A voli i da... skandira...:lol:

...
Kao i svako - skandira (pominje) ono što najviše voli.

...

Ali ovaj deo je najjaciiii ⬇️

Screenshot-20250323-073639-Instagram.jpg

HEJ..
PREDSEDNICA OPŠTINE JE SA NARKO CRTAČEM OBRVA BABIĆEM SKANDIRALA "MUDAAAA"...🤣🤣🤣

Daj da vidimo ko je ta talentovana Predsednica Opštine Odžaci koja sa crtacem obrva skandira "MUDA.." ..🤔

1725258112-1720178223849110.jpg

Ah kakvo iznenadjenje...
"Titina" slika na zidu....
To je prava žena za @Jugoslav Čvarak -a :zzzz:
Voli "Tita"...
A voli i da... skandira...:lol:

...
SRBIJO RUPO EVROPE!!! 🤮 🤮

tom logikom svih 100 000 beogradjana koji nisu mogli da koriste javni prevoz zbog blokade od pre neki dan bi trebalo da ih tuze.
neko zakasnio sat-dve na posao. to kosta
Govoriš o 15. martu, kada je Vučić zabranio Gradskom prevozu da obavlja prevoz putnika, kao i lokalnim kompanijama da voze za BG?

Back