kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 52.646
opla!Који су то смрадови, увек прво истрче са лажима, како би њихови кре%уби део примио ту информацију, пошто они после деманте и не слушају.
Branko Babić dan posle napada u Odžacima: Poriče da je pucao čovek kojeg je optužio, kaže da događaj nema veze sa studentima
Branko Babić se oglasio na Instagramu nakon pucnjave u Odžacima
Prvo optužio taksistu Mišu Miletića za pucnjavu, sada sve poriče
Blic
23. mart 2025.12:10
Branko Babić, kontroverzni srpski milioner, oglasio se na Instagramu dan nakon pucnjave u Odžacima. Iako je sinoć objavio da je na MMA borca Bojana Mihajlovića pucao taksista Miša Miletić, kog je okarakterisao kao "vođu protesta" i povezao ga sa studentima, ali je danas odlučio da sve to porekne.
Foto: Printskrin Instagram / Ringier![]()
Branko Babić, izlomljeni kafić
Branko Babić, srpski milioner i "kralj obrva", oglasio se dan nakon pucnjave u Odžacima, u kojoj je ranjen MMA borac Bojan Mihajlović. Nakon što je sinoć uznemirio javnost svojim objavama da je "vođa protesta pucao u njegovog prijatelja", danas se javio sa potpuno drugačijim informacijama.
- Povodom jučerašnje pucnjave koja se desila u Odžacima, danas imamo malo više i malo drugačije informacije. Na snimku se pojavljuje pucač koji definitivno, po mom mišljenju, nije Miša Miletić. Miša ima skoro 80 godina, ako se ne varam, i on nije mogao da trči ovako. Miša nije vođa studentskih protesta, odnosno vođa studenata. Mi u Odžacima nemamo studente koji protestuju. Ali imamo proteste i Miša je vođa tih protesta koji daju podršku studentima, kaže Branko Babić na snimku koji je objavio na Instagramu.
- Međutim, danas sam bio ispred kafića iz kog sam izašao sinoć i gde se posle tri minuta stvorio čovek koji je ispalio deset nasumičnih hitaca u ceo kafić, u kafiću gde smo sedeli svi mi koji smo davali podršku opštini i koji nismo dozvoljavali da se sinoć opština napadne, da se izvrši upad. Svi mi koji smo protiv toga da takvi kao Miša i mentalni sklop ljudi koji gađaju jajima, tuče žene, vode glavnu reč u opštini. I to se nikad neće desiti, rekao je Babić.
Branko Babić je objavio i snimke koji pokazuju kako izgleda kafić u Odžacima nakon pucnjave.
Podsetimo, MUP sinoć u svom oglašavanju nije otkrio identitet napadača. "Blic" je objavio da su svi akteri sinoćnjih dešavanja u od ranije u zavadi.
Klinički centar Vojvodine oglasio se danas otkrivši u kakvom je stanju MMA Bojan Mihajlović.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...ima-porice-da-je-pucao-covek-kojeg-je/pbnhkpd
dosla maca na vratanca!
sad kaze ''msia je vodja tih protesta i daju pdorsku studentima''
pa sta, i marinika istice da daje ''podrsku'' studentima a studenti znaju da je to lazno i od nje su se kao i od svih aktivista opozicije i nvo distancirali...
laz kao i obicno. sistem pokusava po svaku cenu da ocrni proteste studenata i da dadne zeleno svetlo policiji za represiju velikih razmera, cak i vanrendo stanje...
nece moci, studenti sa tim veze nemaju. a olosi iz opozicije i razni tipusi koji toboz podrzavaju proteste su nebitni, sa njima nek rade sta hoce...