Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može svako.Treba pojačati kontrolu i kažnjavanje naci/faši grupa i najvažnije - ukinuti već jednom tu glupost da svako može da nosi oružje.
- ukinuti već jednom tu glupost da svako može da nosi oružje.
Ali dRuGi AmAnDMaN.....da svako može da nosi oružje.
Иначе, тренутно ниједна држава не вршља уопште како хоће, нарочито САД.na tome se i radi da bi posle država mogla da vršlja kako hoće
Indi vidua nemože sama sebeda zaštiti jednim revoulverom alinebi bilo lako jendoj državiakose grupa pobuni i krenu mnogi koi poseduju pištolj nisu stali najednom nego imaju ceo arsenal oružija mnogise bavu lovom nebiim bilo lako postoi razlog zašto tekas nije imao lokdavnИначе, тренутно ниједна држава не вршља уопште како хоће, нарочито САД.
Мисле тако људи ако имају легално оружје да су недодирљиви и да могу да спрече државу ако пожели да им пошаље на гајбу тим специјалаца или једноставно дигне у ваздух цео стамбени објекат као што су 85-те разнели C4 експлозивом читава два градска блока да би елиминисали шесторо криминалаца и с њима и петоро деце. Да, неко ко се ложи на 2. амандман живи у илузији мислећи да му је дата моћ већа од државне.
Pravo u šupak!Šta ako je gej klub,neka budala ubila nenaoružane ljude,to je vest,to što su žrtve gej..pa možda je i ubica gej,ljubomoran na dečka,uhvatio ga u prevari.
Poenta je koristiti svaku situaciju u promovisanju svoje boleštine i praviti se žrtva.
Stara priča,ništa novo.
Svaki covjek ima svoju granicu do koje moze ici.Ne čudi me. Toliko je agresivna ta LGBT propaganda i to nabijanje svima na dušu da je do ovoga moralo da dođe.
Tako je. Zato treba Specijalna Vojna Operacija da se nastavi.Treba pojačati kontrolu i kažnjavanje naci/faši grupa i najvažnije - ukinuti već jednom tu glupost da svako može da nosi oružje.
Ako nisu među pobijenima i ranjenima znači da su dobro.Ostali gejovi jel su dobro?
Kažeš...nasilje protiv takvih osoba,valjda ne podržavaš nasilje generalno.Zašto su njihovi životi vredniji.Nemojte pogrešno da me shvatite ja ne volim gejeve odvratni su mi, ali ne podržavam ni ovo da neko puca u njih niti bilo koji oblik fizičkog nasilja protiv takvih osoba.
Да, бисеру, извештавање о вишеструком убиству је пропаганда геј лобија, браво за логику. Вероватно big bad геј лоби послао намерно убицу да побије неке људе да би могли случај да користе у сврху промоције, па логично скроз, наравно.Kažeš...nasilje protiv takvih osoba,valjda ne podržavaš nasilje generalno.Zašto su njihovi životi vredniji.
Sve je to propaganda gej lobija,korišćenje svakog dešavanja u svrhu promocije boleštine.
Naravno da generalno ne podržavam nasilje, ali ovde govorimo o gejevima.Kažeš...nasilje protiv takvih osoba,valjda ne podržavaš nasilje generalno.Zašto su njihovi životi vredniji.
Sve je to propaganda gej lobija,korišćenje svakog dešavanja u svrhu promocije boleštine.