ssmpmd
Elita
- Poruka
- 17.516
Šta god da bude zvanična verzija, a lagaće sigurno zapitajte se samo zašto je ubica danas došao sa pištoljem na posao, nije valjda da ga je svaki dan nosio kao odevni predmet
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auto moto savez Srbije je odavno privatizovana kompanija.
Dakle botovi umirite se.
Znam da jedva čekate da ispljujete SNS ali džaba vam.
Šta god da bude zvanična verzija, a lagaće sigurno zapitajte se samo zašto je ubica danas došao sa pištoljem, nije valjda da ga je svaki dan nosio kao odevni predmet
njima da je do žena ne bi se učlanjivali u SNS ili slične lgbt cia stranke
Šta god da bude zvanična verzija, a lagaće sigurno zapitajte se samo zašto je ubica danas došao sa pištoljem na posao, nije valjda da ga je svaki dan nosio kao odevni predmet
Kako pišu, Đurđev je navodno od direktora zaduženog za izdavanje članskih karata AMSS-a, tražio da mu da 50 karata koje će podeliti prijateljima.
Kako mu je on rekao da ne može to da mu učini, Đurđev je odmah otišao kod Butulije u kancelariju sa istim zahtevom. Njemu je, navodno, i sam Butulija rekao da neće moći to da učini, a Đurđev je nakon kraće svađe izvadio pištolj i pucao Butuliji u glavu.
Đurđev je, piše portal, stalno nosio pištolj sa sobom, koji je imao u legalnom posedu.
Pazi, covek dolazi na posao sa pistoljem. Mislim, sta reci?
Kako pišu, Đurđev je navodno od direktora zaduženog za izdavanje članskih karata AMSS-a, tražio da mu da 50 karata koje će podeliti prijateljima.
Kako mu je on rekao da ne može to da mu učini, Đurđev je odmah otišao kod Butulije u kancelariju sa istim zahtevom. Njemu je, navodno, i sam Butulija rekao da neće moći to da učini, a Đurđev je nakon kraće svađe izvadio pištolj i pucao Butuliji u glavu.
Đurđev je, piše portal, stalno nosio pištolj sa sobom, koji je imao u legalnom posedu.
Mozda do para, sta mislis?
.
Колико ме сећање служи,
у Србији је дозвољено поседовање, а није дозвољено ношење оружја.
Односно, имаш право да оружје држиш у кући/стану, али не смеш да га носиш са собом ван куће/стана.
.
njima da je do žena ne bi se učlanjivali u SNS ili slične lgbt cia stranke
Mozda do para, sta mislis?
Za koju poziciju od dve ponudjene da konkurišem?
Ma mozda je i neki zestok mobing, necemo to nikada saznati.para
pa to su i imali
EGO, sujeta je tu u pitanju
i nista drugo
da su i jedni i drugi krali , to je , ono uobicajeno.
ali , da ON MENI KAZE , DA JA NE MOGU
MORE SAD CE DA VIDI KUCKIN SIN...
i tako se resi
problem
Apsolutno tačno,
ne postoji dozvola za NOŠENJE za civile, zna se ko sme da nosi oružje