Pucao u ženu pa ubio sebe Veternik (Novi Sad)

Nails and Art

Obećava
Poruka
100
Evo, da kažem šta se desilo...
Moj prvi komšija je večeras oko pola 8 pucao iz pištolja u svoju vanbračnu ženu, pa je pucao u sebe i ubio se.
Ja sam čula 6-7 pucnjeva, i mislila sam da su one velike petarde, jer imaju sina od 11-12 godina koji svakodnevno baca petarde. Međutim ne znam gde im je sin sad kad su se poubijali..
Jelena, ta ženica ima 33 godine, on ima 56... Imao je... Ona je valda pozvala hitnu, iako je kako sam čula upucana 3-4 puta (u stomak, grudi, ruku, nogu...)
Prebačena je na urgentni..

Eto svašta se događa, horor mi je pred kućom... :zroll:

- - - - - - - - - -

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:527003-Izresetao-zenu-pa-presudio-sebi-Zena-uprkos-povredama-uspela-da-zove-Hitnu-pomoc-bori-se-za-zivot

Evo, da kažem šta se desilo...
Moj prvi komšija je večeras oko pola 8 pucao iz pištolja u svoju vanbračnu ženu, pa je pucao u sebe i ubio se.
Ja sam čula 6-7 pucnjeva, i mislila sam da su one velike petarde, jer imaju sina od 11-12 godina koji svakodnevno baca petarde. Međutim ne znam gde im je sin sad kad su se poubijali..
Jelena, ta ženica ima 33 godine, on ima 56... Imao je... Ona je valda pozvala hitnu, iako je kako sam čula upucana 3-4 puta (u stomak, grudi, ruku, nogu...)
Prebačena je na urgentni..

Eto svašta se događa, horor mi je pred kućom... :zroll:

- - - - - - - - - -

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...a-uspela-da-zove-Hitnu-pomoc-bori-se-za-zivot

pretpostavljam da je bio fin miran I povuchen

Da, shvatam zašto nam je zemlja u ovakvom stanju!
Baš zbog ovakavih razmišljanja!
Ako žena nervira muža, on ima prava da je ubije, jer šta ga je koji moj nervirala.
Toliko o tome da ćemo se ikada maći od kamenog doba! Glupa Srbija, glupi narod!!! Primitivstvo svuda! Pa mogao se razići od nje! Zašto da puca u nju i to 4 metka da upuca u nju???
Ne bih volela ni blizu mozga koji razmišlja kao vi koji ste pisali da je devojka kriva što je čovek upucao jer ga je "nervirala"?? Gospode pomozi ovakvom društvu...

Inače, moj komšija sad pokojni je bio psihički bolesnik, prvu ženu je tukao, mučio i tako svašta joj radi, ona je pobegla od njega, a on je uzeo ovu devojku koju je sad upucao a ona je godinu dana mlađa od njegove ćerke iz prvog braka. Svog sina on je nazivao "pederom, stokom, svinjom, idiotom..." nju je nazivao "ku*vom, dro*om" govorio im oboma "crkli da Bog da..." Kakva god da je bila, mogao ju je ostaviti ako mu se ne sviđa.

Iskreno, neka mi Bog oprosti ako može, ali meni je u celoj toj priči jedino drago što njega više nema, a za to je on sam zaslužan. Posedovao je oružije, ja sam se malo i plašila, jer je pucao u naokolo na "ptice" na sve što se kreće...Sedeo je noćima na krovu nekog krša ispred kuće sa puškom i "vrebao"... Okačio je na ogradu "obaveštenje, visok napon", stavio tablu "prilagodite brzinu kretanja pešaka" u slepoj ulici, mi smo poslednja kuća, on pretposlednja.

Tako da, pre nego sudite, još jednom razmislite, verujem da ste i vi nekad nekoga nervirali, pa da je taj pucao na vas i da se sad borite za život, šta biste mislili?

Pa što joj nisi rekla da je on psihički bolesnik?Ili što joj nisi pomogla da pobegne od njega?Što ga nisi prijavila policiji da puca na sve što se kreće i vreba u mraku?

(I šta ako se ispostavi da je ona ubila njega a onda pokušala sebe da upuca??)

Jadna stvarno ova država sa takvima koji samo o sebi misle....ja kad sam video sugrađanku u ''zabranjenom voću'' odmah sam obavestio njenog supruga a on dohvatio motku,bila je modra nekoliko dana...Posle su se lepo slagali a on mi je zahvalan i dan danas što sam mu spasao brak...

Poslednja izmena:
Znala je ona to. Znala je i policija da on puca na sve živo. Ali nisu reagovali. Mislite da je ona sebe "pokušala" da ubije 4 puta pucajući si u stomak, grudi, ruku i nogu? A njemu samo u glavu npr... hahahah
Policiji je on bio poznat, ali policija ranije nije reagovala. Čak je i Jelena zvala policiju zbog njega jednom prilikom... Ali eto, na žalost nije stigla ni da pobegne od njega. A nije imala ni gde, koliko znam... Ne kažem da je ona zlato, ali da je neko ubije zato što mu je dunulo, i još gore da vi to opravdavate, je bolesno.
A ja sam sve samo ne samo o sebi mislila. To što je vaš prijatelj istukao motkom svoju ženu nije za pohvalu i treba ga staviti iza rešetaka!

Znala je ona to. Znala je i policija da on puca na sve živo. Ali nisu reagovali. Mislite da je ona sebe "pokušala" da ubije 4 puta pucajući si u stomak, grudi, ruku i nogu? A njemu samo u glavu npr... hahahah
Policiji je on bio poznat, ali policija ranije nije reagovala. Čak je i Jelena zvala policiju zbog njega jednom prilikom... Ali eto, na žalost nije stigla ni da pobegne od njega. A nije imala ni gde, koliko znam... Ne kažem da je ona zlato, ali da je neko ubije zato što mu je dunulo, i još gore da vi to opravdavate, je bolesno.
A ja sam sve samo ne samo o sebi mislila. To što je vaš prijatelj istukao motkom svoju ženu nije za pohvalu i treba ga staviti iza rešetaka!

Ne bi ga trebalo staviti iza rešetaka,čovek spasavao svoj brak sredstvima koja su mu bila pri ruci...uspelo mu...

Back