Pucao u suprugu, sin se isprečio između njih i dobio metak: Otkriveni detalji porodičnog krvoprolića na Bežaniji

Stravicno,ali si u pravu verujem i preko 70% je napetih odnosa.
Samo sto se kriju.Zene nemaju kuda da pobegnu i ostaju u porodicama zrtvujuci se.
Ovde se od patološkog slučaja koji spada ili u domen psihijatrije ili i neuropsihijatrije prave razne konstrukcije i izvlače nzm kakvi sve zaključci: Otelov sindrom je na primer patološka ljubomora koja može da bude izazvana i jednim oblikom demencije - progresiranjem oštećenja koja inicijalno nastanu od jakih udaraca u glavu, u pitanju je terminalna bolest, a inače su u stanju da u nastupu ljubomore i ubiju.

Muskarci posle 60 kad pocne priroda da cini svoje jako tesko podnose da ih mnogo mladje zene napuste.
Nema to veze sa muskarcima....prvo obicno su to planinci , bolidi , a ne muskarci , ali uzmimo da se vecina onih koji su oznaceni kao muskarci greskom od strane svih ostalih upravo zaslugom sto su planinci i dosli do tog statusa...

Muskarac koji gleda svoja posla nije uocljiv, nije onaj koji cak i kad privlaci paznju nece ustati da se brani od milionske boranije i samim tim je osudjen da razvija samo svoj kvalitet i interes i samim tim je hendikepiran na trzistu , berzi muskaraca i zena...tj vredi negde trecinu , a i ta trecina je mnogo vise od planinaca, ali je ipak trecina...

Zasto vaze izreke ko pre devojci njegova devojka?
Zato sto se na kraju shvate prave vrednosti planinca i muskarca i pi.zde od muskarca?
Ne....nego zato sto ostane kao da se nije ni shvatilo , vidi se, ali nije vise bitno...

Nasilnik je onaj pored koga ce ostati vise zena nego pored nekog umerenog...to svi znamo....neko to zove zene vole cvrstu ruku , neko elaborira u to da zene vole da osete borbu muskarca za nju , i da osete podrsku da ne sme da mrdne jer ce joj poloomiti labrnju pa joj je lakse da bude verna, a samim tim joj i misli manje lutaju...i ubedjenija je da je izabrala ono sto joj odgovara......

Ima toliko mnogo trikova na koje mentalno nezrela ili nedovoljno sposobna bica padaju , a da su ovako deci ili razloznim i inteligentnim osobama besmislena i suluda..

Ali se mora na kraju postovati to sto zene biraju upravo pi.zde i planince kao muskarce i reprezente muskaraca...jer to vide, to im se nametne i to im odgovara...
Sta ce jadna, nego da izabere onog koji ce joj lagati i mazati lazi i komplimente a ne onog koji ce joj reci ono sto vidi kao njenu vrednost, ali je par komada a ona je velika licnost, treba joj mnogo vise komplimenata....itd itd....

Nije ovaj svet dzabe ovakav kakav je....i parovi koji se spare jos u srednjoj opstaju dok oni kasnije pucaju ko baloni....ne zbog mladosti nego zato sto znaju sta im odgovara i sta traze, a manje manipulisu sa berzama ko koliko vredi

Ovde se od patološkog slučaja koji spada ili u domen psihijatrije ili i neuropsihijatrije prave razne konstrukcije i izvlače nzm kakvi sve zaključci: Otelov sindrom je na primer patološka ljubomora koja može da bude izazvana i jednim oblikom demencije - progresiranjem oštećenja koja inicijalno nastanu od jakih udaraca u glavu, u pitanju je terminalna bolest, a inače su u stanju da u nastupu ljubomore i ubiju.
Znas za tri mudrosti koje treba da zna zreo muskarac.....?
E jedan od razloga sto ne znaju je i to sto cesto izbijaju tuce sa mladicima kad neki sredovecni chova pomisli da moze da zavodi red hijararhije....koji niko ne ebe jer i ne vredi...

To ne znaci da taj nije bio i ranije posesivan i blentav, nego kako snaga hlapi tako se vise zaigra, jer nema za sta da se uhvati...

Ne znamo mi sta je ovde situacija, ja rekoh meni je tu najbitnije otkud coveku pistolj...jer u prosecnim porodicama se desavaju ovakve stvari mnogo cesto , ali krene a sin stane izmedju i sta ce...prvi put ce mu proci da ga udari par puta, ali drugi put nece....i to i on zna...

Lupaš.
Ne prođe nedelja a da neka glupa srpkinja ne strada od svog ludog muža.
Ja se izvinjavam ali mislim da treba biti žešća glupača da trpiš da te neko maltretira. Pa još godinama.
Није глупа него несрећна... Чим живи у породици није глупа...

Obično se žene pravdaju malom decom. Konkretno ova, nema malu decu.
A ima još većih glupača koje rađaju decu u braku u kom su zlostavljane i pre same trudnoće

Није глупа него несрећна... Чим живи у породици није глупа...
To me asocira na ciganke. One sve udate, po min.dvoje dece a brak milina jedna.
Nema ciganke koju ciga ne lema.
Ti si verovatno u fazonu "bitno da se množimo" E pa džaba nas bilo ako će cigani da nam "vade prosek"

Lupaš.
Ja se izvinjavam ali mislim da treba biti žešća glupača da trpiš da te neko maltretira. Pa još godinama.
Strah je gadna stvar, paralise ljude, a ovi ludaci gadno prete i mlate pa zene iz straha za sebe i decu cute i trpe.

Teska psihopatologija. Na kraju, Ili ona ubije njega ili on nju. Vrlo cesto je da ludak ubije nju pa sebe.

Lupaš.
Nemoj tako , imas glupaca koje trpe i glupaca koje ne trpe, i sve su glupace..

Tako da to sto je glupaca uopste ne odredjuje da li ce da trpi ili nece, jel tako ...?

Onda je ta rec glupaca tu samo zato sto ti osecas bes prema toj patnji zene, kao i ja, ali ja sam video puno puta svoju nemoc da racionalno uticem ili doprem do zene po pitanju njenog tumacenja emotivnih odnosa...a ovamo se zali...

Tacno je da danas stradaju , nasilje eskalira, mogu ja da kazem da se cesto desava da zena otruje roditelje muza ili samog muza a da nema dokaza...ali to ne treba reci da ne ispadne poredjenje ili opravdanje, jer istina je da raste nasilje izmedju m i z i pritisak na muskarce, a selekcija zena forsira agresivnije muskarce i onda to drzi drzi dok ne pukne, a kad pukne onda bude nekontrolisano i cesto i kobno....pre toga bude neki oblik pucanja koji je samodestrukcija...a zeni to npr odgovara...totalno nakaradna psihologija, tj psihologija moci i nemoci..
A normalnija zena bi to ipak shvatila kao upozorenje nema veze sto je tada dominirala mocno...npr covek poludi sto ga zena zaebava i sedne u kola da gas 140 i zakuca se u banderu posle 300m voznje... i onda ga prodje bes...prodje ga i adrenalin, ali je bilo vidljivo meni sa ulice sta se desilo ...da je pukao...i srecom prvi put je auto platio , ali drugi put ce ta zena...veca verovatnoca..

Back