Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 67.562
Ne lupati, ovde je u pitanju patološka ljubomora, tj neki oblik paranoje.Muskarci posle 60 kad pocne priroda da cini svoje jako tesko podnose da ih mnogo mladje zene napuste.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupati, ovde je u pitanju patološka ljubomora, tj neki oblik paranoje.Muskarci posle 60 kad pocne priroda da cini svoje jako tesko podnose da ih mnogo mladje zene napuste.
Uopštavanje.Beograd,ovakav kakav je ,treba izbaciti iz Srbije,da ne bi zahvatio i ono malo normalnosti u njoj
Ovde se od patološkog slučaja koji spada ili u domen psihijatrije ili i neuropsihijatrije prave razne konstrukcije i izvlače nzm kakvi sve zaključci: Otelov sindrom je na primer patološka ljubomora koja može da bude izazvana i jednim oblikom demencije - progresiranjem oštećenja koja inicijalno nastanu od jakih udaraca u glavu, u pitanju je terminalna bolest, a inače su u stanju da u nastupu ljubomore i ubiju.Stravicno,ali si u pravu verujem i preko 70% je napetih odnosa.
Samo sto se kriju.Zene nemaju kuda da pobegnu i ostaju u porodicama zrtvujuci se.
Naravno, npr https://www.psychiatrictimes.com/view/finer-points-delusional-jealousyUzroci haosa naravno uvek postoje i njih treba preispitati uvek pre nego sto se nesto zakljuci.
Nema to veze sa muskarcima....prvo obicno su to planinci , bolidi , a ne muskarci , ali uzmimo da se vecina onih koji su oznaceni kao muskarci greskom od strane svih ostalih upravo zaslugom sto su planinci i dosli do tog statusa...Muskarci posle 60 kad pocne priroda da cini svoje jako tesko podnose da ih mnogo mladje zene napuste.
Znas za tri mudrosti koje treba da zna zreo muskarac.....?Ovde se od patološkog slučaja koji spada ili u domen psihijatrije ili i neuropsihijatrije prave razne konstrukcije i izvlače nzm kakvi sve zaključci: Otelov sindrom je na primer patološka ljubomora koja može da bude izazvana i jednim oblikom demencije - progresiranjem oštećenja koja inicijalno nastanu od jakih udaraca u glavu, u pitanju je terminalna bolest, a inače su u stanju da u nastupu ljubomore i ubiju.
Ne razumem te zene kako se zalepe za takve olose?Sto se djubre ne ubi,mamu mu.
To nije lupanje nego cinjenica. Stariji muskarci jako tesko podnose napustanje od strane mnogo mladje supruge.Ne lupati, ovde je u pitanju patološka ljubomora, tj neki oblik paranoje.
Srecom zena i ja smo isto godiste. Zajedno starimo u isto vremeTo nije lupanje nego cinjenica. Stariji muskarci jako tesko podnose napustanje od strane mnogo mladje supruge.
Ovaj lik ima problem kako si tacno opisao sto ne znaci da se to odnosi na sve posle 60.
Lupaš.Šta se čudiš, srpkinje neće da trpe ni malo a kamoli toliko
Није глупа него несрећна... Чим живи у породици није глупа...Lupaš.
Ne prođe nedelja a da neka glupa srpkinja ne strada od svog ludog muža.
Ja se izvinjavam ali mislim da treba biti žešća glupača da trpiš da te neko maltretira. Pa još godinama.
To me asocira na ciganke. One sve udate, po min.dvoje dece a brak milina jedna.Није глупа него несрећна... Чим живи у породици није глупа...
Strah je gadna stvar, paralise ljude, a ovi ludaci gadno prete i mlate pa zene iz straha za sebe i decu cute i trpe.Lupaš.
Ja se izvinjavam ali mislim da treba biti žešća glupača da trpiš da te neko maltretira. Pa još godinama.
To sam se i ja pitao mnogo puta.Ne razumem te zene kako se zalepe za takve olose?
Nemoj tako , imas glupaca koje trpe i glupaca koje ne trpe, i sve su glupace..Lupaš.