A sto djubre..kad je preko 70% takvih odnosa u porodici....neka vrsta nasilja ....
Mislite da se ne vidi ko je integrisao nasilje iz porodice u svoje ponasanje na forumu?
Vidi se, samo sto vecina ljudi tumaci ako si netaktican ili nisi niz vodu , onda si agresivan pa tako kao razaznaju nekom nadri metodom sta je prisutna agresivnost ili sta je pozadina....
Sto naravno nema skoro nikakve veze sa realnosti...nekad ima...ali ne zbog toga...nego zbog rasprostranjenosti...
Malo je bez veze ali uporedicu ovu porodicu gde majka ne moze da izadje na kraj sa nasiljem muza pa puca psihicki, a deca ne pokazuju nasilje ali je otac problematican i porodicu Kostic, gde su svi stabilni i majka i otac , a mali Kosta, , mozda sam pogresio detalje i imena , zato pokoka 9 klasica...
U oba slucaja je prisutno nasilje u porodici, samo je jedan djubre, ovaj, a jedan je do streljanja u skoli bio uvazen gospodin kao i majka...a situacija je mnogo vise slicna nego sto se cini...
I na kraju da vratim na pocetak, preko 70% je popucalo , ako ne i vise, ja mislim vise ali ne mogu da tvrdim jer nemam uvid, a moje metode mogu da projektuju samo do 70%...
Stvar je samo u usmeravanju agresivnosti na koju stranu ce se ispoljiti...neko ka spolja neko ka unutra... a neko ka sebi..
A za kraj pogledajte forumase i forumasice i njihovu agresivnost i ka kom smeru je ona usmerena?