Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 27.635
...
Premda ne sumnjam u predizbornu false flag reziju...no...da registrujemo:
Jos ce na kraju gospodari haosa da smaknu i Trumpa i Kamalu i polupokojni Bajden ce opet da se vrati u sedlo...
Bajdena atentator takodje ne moze pogoditi, jer ne zna ni sam gde je pošao...leluja levo desno po bini i sl.
P.S.
I reci mi @Jugoslav Čvarak - Zasto su i Trump i Kamala ukrali propagandnu foru od AVtihrista?
1001. atentat...i hiljade pusaka u Jajincima...i hiljadu povezanih lica sto bi rekao prezaljeni Ministar Stefanovic...a nikome nista...niti hapsenja niti dela...
Sem sto je Trump probio pircing na uhu...i kao šatro par nekih lonegunera...
...
Premda ne sumnjam u predizbornu false flag reziju...no...da registrujemo:
PUCANO NA PROSTORIJE KANCELARIJA KAMALE HARIS: Pucnjava se dogodila posle ponoći
https://www.kurir.rs/planeta/9446397/pucano-na-prostoije-kamale-harisJos ce na kraju gospodari haosa da smaknu i Trumpa i Kamalu i polupokojni Bajden ce opet da se vrati u sedlo...
Bajdena atentator takodje ne moze pogoditi, jer ne zna ni sam gde je pošao...leluja levo desno po bini i sl.
P.S.
I reci mi @Jugoslav Čvarak - Zasto su i Trump i Kamala ukrali propagandnu foru od AVtihrista?
1001. atentat...i hiljade pusaka u Jajincima...i hiljadu povezanih lica sto bi rekao prezaljeni Ministar Stefanovic...a nikome nista...niti hapsenja niti dela...
Sem sto je Trump probio pircing na uhu...i kao šatro par nekih lonegunera...
...
Poslednja izmena: