Droid
Legenda
- Poruka
- 51.466
Ovim dokazujes onu moju tvrdnju da veliki deo Albanaca u stvari ne voli nikoga?I da njima svi smetaju.
Ma cekaj samo. Kad se i Eulex povuce poklace se medjusobno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovim dokazujes onu moju tvrdnju da veliki deo Albanaca u stvari ne voli nikoga?I da njima svi smetaju.
Ma cekaj samo. Kad se i Eulex povuce poklace se medjusobno.![]()
oni da se povuku...jok, ostat ce jos sigurno koju godinu. oni su u go.vnima do guse u dilovanju opijata ,oruzja, po neko ..organima, malo prostitucija...odgovara ovo njima itekeko.
kad im interes opadne ...tad ce otici. e, onda kad se ''sifovi'' krenu rokati medju sobom, pa im u pomoc priteknu braca, pa rodjaci....a ovima prijatelji...pa od prijatelja prijatelji. i na kraju dodje do gradjenskog rata( krvavog), gde ce verovatno da jurnu i na srbe....albanski lobi ,(verovatno) nece imati kontrolu nad kosovom i metohijom, vasington ce pritiskati pristalice DIOGARDIJA da se smire...ali ,jok.....i to ce se desiti u periodu kad USA i MUSA nece biti toliki patronati i sv.policajci , u medju -vremenu srbija krene da jaca...bivsi saveznici siptara, se uzjogune i kazu siptarima, ajd ko vas vise fak, zagorcali ste nam zivot...i srbija krene da vraca oteto.....bice yeselo
. za 1no 10tak god...manje-vise.
Posto Srbi zive u Zubinom Potoku,hoce da nameste kao da su Srbi pucali na Eulex...Tako su isto Albanci presli severni deo Mitrovice i postavili eksploziv na putu koji vodi iz Zvecana ka Zubinom potoku,i poginuo je decko koji je naleteo motorem...
i to je prica o `normalnom` zivotu na Kosovu...![]()
Prvi put cujem da postoji put koji vodi iz Zvecana prema Z.Potoku ?
Ima,ima...i to bas odlican put.Gradimo svoju zemlju....
U lazi su kratke noge ...Eto vidis kako sam te ukebao u tome.
?????????
Nepostoji nikakav put koji povezuje Zvecan i Z.Potok !!!
Nepostoji nikakav put koji povezuje Zvecan i Z.Potok !!!
Jesi li ti pri sebi?ili si jeo malo bunike od jutros?