Pucanje konekcije

raindog

Domaćin
Poruka
3.811
jel mozhe neko da mi kazhe shta bi mogao biti uzok konstantnog pucanja dial-up konekcije, bez obzira koji je provajder u pitanju

ili uopshte ne mozhe da otvori neki sajt, pa pukne veza, ili kad ga otvori pukne posle minut :? i tako milion puta dnevno

symantec nije pokazivao nishta
kasperski isto tako
a i dalje se deshava

chudo jedno kako sam sad uspela da ostanem dovoljno dugo konektovana da poshaljem ovaj post

jel ima neko ideju ? :confused:
 
PCM je uređaj za frekvencijsko modulisanje voice saobraćaja koji "kanališe" vezu i omogućava od 3 do 8 kanala (zavisno od tipa PCM uređaja) po jednoj bakarnoj parici (iliti Žici). Naravno da je predviđen ISKLJUČIVO za voice saobraćaj, jer isti koristi opseg širok svega nekoliko kiloherca i zahvaljujući tome i sabija više kanala (čitaj KORISNIKA) na isti prostor. Naravno da je taj opseg nedovoljan za bilo kakav ozbiljniji data saobraćaj, osim za bazičnih 9600 za fax uređaj (što Telekom u ugovoru i garantuje).

Prema tome, kao što ti je neko objasnio, jedina prednost je što nemaš dvojnika, ali zato od Interneta NIŠTA...
 
ok i pitanje je jel imam ja pravo nekom da se zhalim ? :? naravno pitanje je besmisleno s obzirom gde zhivimo, ali ni bash ovo nema smisla :? pretpostavljam da bi mi u telekomu rekli da to nije njihov problem i da se zhalim nekom drugom ?

a evo ja samo u neko nedoba kao sad npr. mogu normalno da funkcionishem na netu
 
Pokusaj u Command Prompt-u da iskoristis alatku ipconfig. Dakle pokrenes CP pa otkucas ipconfig /release pa enter, pa kucas ipconfig /renew. Ili u Device manageru disebluj modem pa ga ponovo enejbluj... Problem je u komunikaciji tvog racunara sa serverom i lose dodeljene dinamicke IP adrese. Ovo ce ti pomoci, mnogima je. ;)

Srecno...
 

Back
Top