Пуцањ у Богородицу са Исусом: Скандал швајцарске политичарке из БиХ

a jeli ima nekakvo objašnjenje za to
То већ не знам. Треба да питаш неког муслимана зашто је то тако. Избиле су огромне демонстрације у Европи због карикатуре Мухамеда. У џамијама нема фрески и приказивања ликова.

Možda joj se neko israo u kuran pa je ljuta?🤔
Mislim da ovo nema veze s Kuranom i kršćanstvom, već s ultranacionalizmom i prije bi rekao da je ovo Albanka nego Bošnjakinja.
Bošnjaci ipak malo mućnu glavom, tako da mislim da su afrička posla u pitanju.
Šiptar dok vidi nešto pravoslavno, jednostavno podivlja i preplavi ga njegova afrička genetika.

Mislim da ovo nema veze s Kuranom i kršćanstvom, već s ultranacionalizmom i prije bi rekao da je ovo Albanka nego Bošnjakinja.
Bošnjaci ipak malo mućnu glavom, tako da mislim da su afrička posla u pitanju.
Šiptar dok vidi nešto pravoslavno, jednostavno podivlja i preplavi ga njegova afrička genetika.
Naravno da je šiptarka Ахмети

Naravno da je šiptarka Ахмети
Pa i po prezimenu da, ali ne vjerujem da je muslimanka u smislu da prakticira vjeru.
Albanci ne drže nešto puno do islama, ludilo u njihovoj glavi zove se plemenski ultranacionalizam.
Ludilo u glavi dotične poprima još veće razmjere kada uzmemo u obzir da postoje Albanci koji su katolici i pravoslavci.

Izguglao sam je, s Kosova je.

Screenshot_2024-09-10-09-49-09-408_com.android.chrome.jpg

Slika nije ikona, autor je Talijan:

a2058f9a-c049-4a63-883c-f4e7e14f3514_338.Jpeg

Poslednja izmena:
to je odgovor forumasu koji kaze da treba pucati na neku islamsku versku "pizdariju"
pa kazem da nema puno izbora da se vrati istom merom....
Ne liči mi ova na neku bogobojaznu muslimanku, već sekularnu, albansku afrikanku.
Slika liči na ikonu i u njoj je jednostavno proradila bonobo krv koja je uzavrela.

Ne liči mi ova na neku bogobojaznu muslimanku, već sekularnu, albansku afrikanku.
Slika liči na ikonu i u njoj je jednostavno proradila bonobo krv koja je uzavrela.
to se stalno desavalo, sta mislis kako su zavrsili svi nasi paganski oltari i kipovi kad je hriscanstvo uzelo zamah, sta se desilo sa vecinom hriscanskih simbola kad je islam preovladao i obrnuto...
tako da taj trend unistavanja i omalovazavanja tudjih verskih simbola nije nista novo niti ce ikad prestati da se sprovodi

to se stalno desavalo, sta mislis kako su zavrsili svi nasi paganski oltari i kipovi kad je hriscanstvo uzelo zamah, sta se desilo sa vecinom hriscanskih simbola kad je islam preovladao i obrnuto...
tako da taj trend unistavanja i omalovazavanja tudjih verskih simbola nije nista novo niti ce ikad prestati da se sprovodi
Nisam ni rekao da je ništa novo, samo kažem da su sjevernoamerički indijanci, latinoamerički mestizosi, Albanci, Židovi, Indijci, Pakistanci, Čečeni, Afrikanci, svi dalekoistočmi Azijati (izuzev Koreanaca i Japanaca), aboridžini i bliskoistočni muslimani posebna vrsta zla.

Šiptarija dokona besposlena, da to neko dobro kara nebi pravila gluposti.

Čim ne švercuju drogu, oružje ili belo roblje oni pucaju po slikama.
Ne znam, gledam u te zle zmijske oči i mene bi to bilo strah prangijati.
Kao Conan kada se spetljao s vješticom pa skoro naježio.

Nisam ni rekao da je ništa novo, samo kažem da su sjevernoamerički indijanci, latinoamerički mestizosi, Albanci, Židovi, Indijci, Pakistanci, Čečeni, Afrikanci, svi dalekoistočmi Azijati (izuzev Koreanaca i Japanaca), aboridžini i bliskoistočni muslimani posebna vrsta zla.
Bliži su nam po gownarskom mentalitetu nego američka i evropska sodoma i gomora.

Najinteresantnije je da je ona je aktivni politicar.
Neumutno se postavlja pitanje da li su to vrednosti multikulturalizma koje propagiraju jedinstvo razlicitosti?
Ako se zeli razlicitost zasto se onda na silu menja demografska slika Evrope na stetu njenih naroda.

Poslednja izmena od moderatora:

Back