- Poruka
- 78.224
a jeli ima nekakvo objašnjenje za toУ исламу је забрањено приказивање пророка.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jeli ima nekakvo objašnjenje za toУ исламу је забрањено приказивање пророка.
То већ не знам. Треба да питаш неког муслимана зашто је то тако. Избиле су огромне демонстрације у Европи због карикатуре Мухамеда. У џамијама нема фрески и приказивања ликова.a jeli ima nekakvo objašnjenje za to
Нажалост.a hrišćani ćute
muslimani nemaju slike, kod njih je to zabranjeno prikazivati u veriŠta? Pucala je u neku vjersku pizdariju? Treba pucati i u muslimansku vjersku pizdariju takođe. Religija je psihopatologija. Nema tu rasprave.
i zato mogu pucati u tuđa verska obeležja i svetinjemuslimani nemaju slike, kod njih je to zabranjeno prikazivati u veri
Ocigledno provociraa hrišćani ćute
To je valjda i cilj.Možda joj se neko israo u kuran pa je ljuta?
Mislim da ovo nema veze s Kuranom i kršćanstvom, već s ultranacionalizmom i prije bi rekao da je ovo Albanka nego Bošnjakinja.Možda joj se neko israo u kuran pa je ljuta?
Naravno da je šiptarka АхметиMislim da ovo nema veze s Kuranom i kršćanstvom, već s ultranacionalizmom i prije bi rekao da je ovo Albanka nego Bošnjakinja.
Bošnjaci ipak malo mućnu glavom, tako da mislim da su afrička posla u pitanju.
Šiptar dok vidi nešto pravoslavno, jednostavno podivlja i preplavi ga njegova afrička genetika.
Pa i po prezimenu da, ali ne vjerujem da je muslimanka u smislu da prakticira vjeru.Naravno da je šiptarka Ахмети
to je odgovor forumasu koji kaze da treba pucati na neku islamsku versku "pizdariju"i zato mogu pucati u tuđa verska obeležja i svetinje
Ne liči mi ova na neku bogobojaznu muslimanku, već sekularnu, albansku afrikanku.to je odgovor forumasu koji kaze da treba pucati na neku islamsku versku "pizdariju"
pa kazem da nema puno izbora da se vrati istom merom....
to se stalno desavalo, sta mislis kako su zavrsili svi nasi paganski oltari i kipovi kad je hriscanstvo uzelo zamah, sta se desilo sa vecinom hriscanskih simbola kad je islam preovladao i obrnuto...Ne liči mi ova na neku bogobojaznu muslimanku, već sekularnu, albansku afrikanku.
Slika liči na ikonu i u njoj je jednostavno proradila bonobo krv koja je uzavrela.
Nisam ni rekao da je ništa novo, samo kažem da su sjevernoamerički indijanci, latinoamerički mestizosi, Albanci, Židovi, Indijci, Pakistanci, Čečeni, Afrikanci, svi dalekoistočmi Azijati (izuzev Koreanaca i Japanaca), aboridžini i bliskoistočni muslimani posebna vrsta zla.to se stalno desavalo, sta mislis kako su zavrsili svi nasi paganski oltari i kipovi kad je hriscanstvo uzelo zamah, sta se desilo sa vecinom hriscanskih simbola kad je islam preovladao i obrnuto...
tako da taj trend unistavanja i omalovazavanja tudjih verskih simbola nije nista novo niti ce ikad prestati da se sprovodi
Ne znam, gledam u te zle zmijske oči i mene bi to bilo strah prangijati.Šiptarija dokona besposlena, da to neko dobro kara nebi pravila gluposti.
Čim ne švercuju drogu, oružje ili belo roblje oni pucaju po slikama.
Bliži su nam po gownarskom mentalitetu nego američka i evropska sodoma i gomora.Nisam ni rekao da je ništa novo, samo kažem da su sjevernoamerički indijanci, latinoamerički mestizosi, Albanci, Židovi, Indijci, Pakistanci, Čečeni, Afrikanci, svi dalekoistočmi Azijati (izuzev Koreanaca i Japanaca), aboridžini i bliskoistočni muslimani posebna vrsta zla.
Nema uređenijih država na Balkanu od Hrvatske i Srbije.Bliži su nam po gownarskom mentalitetu nego američka i evropska sodoma i gomora.