Puca se po Saudiskoj Arabiji

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da se nece desiti nista znacajno jer Saudijska Arabija ne moze da se reformise u drugi sist5em sem u drzavni sistem apsolutne monarhije jer Saudijska Arabija je drugi Vatikan i muslimani zele da ostane apsolutna monarhija u Saudijskoj Arabiji i da Saudijska Arabija bude dobra sa Amerikom jer Saudijska Arabija gleda da unisti teroriste i da svojim ugledom prosiri islam u Ameriku.Inace nisam za demonstrante ako se podignu u Saaudijskoj Arabiji jer mislim da tamo ne treba republi8ka i ne treba demokratski sistem po Zapadnom sistemu nego treba ostati Kralj na vlasti i da on odrzava Saudijsku Arabiju bogatom i jakom.

A ne,ne...Saudijska Arabija je jedna slatka i lijepa zemlja u kojoj treba da dođe do demokratskih promena i da se smeni kralj,vlada,predsednik,kalif...ko god...
I da se počne sa izgradnjom džamija da mogu u toj lijepoj i slatkoj zemlji muslimani da klanjaju do mile volje..po ceo dan i noć...itd,itd...i ti Mingo treba to da podržiš i da smanjiš upotrebu toalet papira...ne odstupaj od pravila onog pedofila....

saudijska arabija je jedna slatka zemlja koje ce posle revolucije prestati da bude saudijska i postati jedna moderna arabija gde ce zene setati u minicima i vracat ce se nazad jedno jedinoj istinskoj veri a to je pravoslavlje evo primera koje se vec desavaju
i onda ce arabija postati toliko slatka zemlja da ce to biti neopsivio

apsaudiprotests48009mar.jpg

Demonstranti u Saudijskoj Arabiji 9. mart 2011.

Aktivisti u Saudijskoj Arabiji preko interneta apeluju na gradjane da sutra izadju na ulice u okviru protesta pod parolom Dan gneva.
Pozivi su upućeni uprkos zabrani protesta u Saudijskoj Arabiji objavljenoj ranije ovog meseca. Vlada je uvela zabranu pošto se nekoliko malih grupa demonstranta okupilo zahtevajući promene u tom konzervativnom kraljevstvu.
Veliki opozicioni skupovi veoma su neobični u Saudijskoj Arabiji, ali se nekoliko hiljada ljudi priključilo internet grupama koje pozvaju na sutrašnje proteste u Rijadu. Organizatori navode da će iskoristiti ovaj skup kako bi zatražili velike političke i društvene promene.
Saudijski kralj Abdula prošlog meseca je najavio izvestan broj reformi u očiglednom nastojanju da umiri gradjane posle anti-vladinih protesta u drugim zemljama na Bliskom istoku.
Te inicijative obuhvataju povećanje fondova za plate i troškova za društvene programe, kao i odobravanje beskamatnih zajmova.

VOANews

Nisu pomogle ni onih najavljenih 35 milijardi dolara , koje je kralj ulozio u resavanje stambenog pitanja i davanja drugih beneficija siromasnijim gradjanima .Ovi protesti su posebno interesantni jer se radi o jakom savezniku SAD.

Najvazniji saveznik a proteste gura Iran preko sita.
Obama
http://4.***************/_i1hCMGzfFqE/Sv8T-cQFw1I/AAAAAAAAAd8/ZDRfdUAqnAQ/s400/Obama+bows+to+Saudi+King.jpg

Bus
bush1_narrowweb__300x395,0.jpg

Ako im odu Saudijici Ameri mogu da se pozdrave jer pokretac njihove je nafta velikim delom iz SA. Tako da ocekujem najvecu mogucu represiju od strane Vlasti uz odobravanje SAD. U Jemenu su vec korisitili nervni gas pa niko ne dize paniku.

saudijska arabija je jedna slatka zemlja koje ce posle revolucije prestati da bude saudijska i postati jedna moderna arabija gde ce zene setati u minicima i vracat ce se nazad jedno jedinoj istinskoj veri a to je pravoslavlje evo primera koje se vec desavaju
i onda ce arabija postati toliko slatka zemlja da ce to biti neopsivio

Tako je bato...tako je...Arabljanke u minićima,ih...

A ti Mingo ne sanjaj više sudanske crnce nego sestru da udaš po našim pravoslavnim običajima...

Mislim da Saudijska Arabija ne smije dozvoliti da padne Monarhija jer grijeh je svrgavati Monarhiju u Saudijskoj Arabiji jer Kralj je dobar i on daje ljudima koliko moze i dijeli novca tako da ne vidim razloga da sada demonstranti moraju traziti demokraciju i za muslimanski vatikan a to je Saudijsku Arabiju.Saudijska Arabija mora ostati monarhija i mislim da ako demonstranti zele neke reforme one mogu da se ucine i da se udovolji narodu ali ne dolazi u ozbir svrgavanje Monarhije jer Saudijska Arabija je Islamska drzava i tu je izvor Islama.

Mislim da Saudijska Arabija ne smije dozvoliti da padne Monarhija jer grijeh je svrgavati Monarhiju u Saudijskoj Arabiji jer Kralj je dobar i on daje ljudima koliko moze i dijeli novca tako da ne vidim razloga da sada demonstranti moraju traziti demokraciju i za muslimanski vatikan a to je Saudijsku Arabiju.Saudijska Arabija mora ostati monarhija i mislim da ako demonstranti zele neke reforme one mogu da se ucine i da se udovolji narodu ali ne dolazi u ozbir svrgavanje Monarhije jer Saudijska Arabija je Islamska drzava i tu je izvor Islama.

Ubi se sto daje ljudima,,,more za yayca treba da ga obese

Па сад била не била извор, ал' крсташи су Меку опајали, па ти сад види шта ћеш и како ћеш!

Ramazan ove godine pada 1 avgusta i traje do 29 avgusta.Inace to je perido kad su najvexce vruicine i bitce tesko postiti ali ipak mora se ispostiti taj mjesec jer taj mjesec posta je obaveza za svakog muslimana.Inace nadam se da ce Mekka svijetleti i da ce biti privlacna muslimanima jer nje volim sto se ljulja u Saudijskoj Arabiji.Vjerujte ne bih mogao oprostiti tim ljudima kad bi Monarhija pala u toj zemlji.Saudijska Arabija je kao Vatikan i on treba ostati maksimalno vjerski tako da se Saudijska Arabija lijepo ponasala i osudjivala je Al Kaidu i bila je sa Amerikom dobar prijatelj.Mislim da ce Saudijska Arabija biti i dalje dobar prijatelj sa Amerikom.

Saudijska Arabija je jedna lijepa zemlja i bitce mi zao ako se tamo nesto zakuha.Mislim da mi je zao da se rusi jedno koljeno Monarhije koje je imalo svoju tradiciju.Inace vladajuca elita u Saudijskoj Arabiji su Selefije ili kako popularno neki mogu kazati Vehabije.Zao mi je ako dodje do neceg slicnog kao u Libiji u sauidijskoj Arabiji jer Arabija je bogata zemlja i mislim da narod ima sve sto pozeli.Saudijska Arabija je inace dobar prijatelj sa Amerikom i jha bih zelio da to tako ostane i da Amerika ima svoj utjecaj u Saudijskoj arabiji kako bi Arabija imala svoj utjecaj na islamske zemlje.Inace primam 300 eura iz Saudijske Arabije i ne bih volio da mi neko to ukine.

Back