Puca mi za beton sto puca

Pitala bih učesnike teme kako se dolazi u ovo stanje svesti.. :zcepanje:.. oduvali ste me svojim pisanijima na prethodnih nekoliko strana.. treba mi da budem baš ovakva u petak na subotu.. ali kontam da ne bih skontala čak i ako mi neko objasni..

Dokolenko, ne uklapaš se u ovu ovde koncepciju.. :manikir:

Zamislite coveka koji radi neki beton po zegi, beton, normalno, puca, coveka briga za beton koji puca.
Vratimo se na nas,
Koliko vas je briga kad vam nestou u ljubavima "puca" ?
Zasto vas boli uvo "ako puca"?
I, na kraju,
Da li je vama stalo nesto oko toga pucanja ?

Tema za pozeleti :D
a jel ti pucas ili partner? :kez:

Zamislite coveka koji radi neki beton po zegi, beton, normalno, puca, coveka briga za beton koji puca.
Vratimo se na nas,
Koliko vas je briga kad vam nestou u ljubavima "puca" ?
Zasto vas boli uvo "ako puca"?
I, na kraju,
Da li je vama stalo nesto oko toga pucanja ?

Tema za pozeleti :D
Briga me, ne volim kad nesto puca jer imam potrebu da popravljam pokvareno...:lol:
Lepim, spajam krhotine ko mozaik i na kraju ispadne neka nova prica, kakva takva ali nikad onakva
kao sto je bila na pocetku...na kraju pretvorim sve u lepu uspomenu i stavim na policu...

:heart: bez, ili sa maleckom kockicom leda :mrgreen:
bolje dve, bolje dve :heart:

Zbog propagande i omogućenih kanala distribucije
Johnny Walker i Ballantines kao industrijski viskiji su isto što i Coca Cola Vs Pepsi u gaziranim sokovima.

Tako da zbog šeme koju uživa Johnny Walker se na sat vremena proda u 700.000 flaša a Ballantines 350-400.000.

Inaĉe Škotlandjani smatraju da je Ballantines bolji śto zbog finalne izrade što zbog ĉinjenice da ne nosi britansku krunu na sebi. Englezi uopšte nisu ponosni na škotska pića.

Famous Goose je ono śto ljuśti škocka sirotilja raja a daleko povoljnije :heart:

bolje dve, bolje dve :heart:

Zbog propagande i omogućenih kanala distribucije
Johnny Walker i Ballantines kao industrijski viskiji su isto što i Coca Cola Vs Pepsi u gaziranim sokovima.

Tako da zbog šeme koju uživa Johnny Walker se na sat vremena proda u 700.000 flaša a Ballantines 350-400.000.

Inaĉe Škotlandjani smatraju da je Ballantines bolji śto zbog finalne izrade što zbog ĉinjenice da ne nosi britansku krunu na sebi. Englezi uopšte nisu ponosni na škotska pića.

Famous Goose je ono śto ljuśti škocka sirotilja raja a daleko povoljnije :heart:
Ni jedan ni drugi nisu nesto, jer ima boljih.

Back