Puč u Kongu? Vojska preuzima kontrolu u prestonici, predsednik van zemlje!

To je pitanje trebalo postaviti ukrajinskoj opoziciji 2014. godine.
Kasno si se sjetio da pitaš, tada sigurno nisi ni razmišljao je li legalan majdanski puč.

Sad se kao snebivaš i zgražavaš. Licemjerno.

Licemjerno je imati različite kriterije o istoj stvari.
Licemjerno je mrziti zapad a otići živjeti i raditi na zapadu.
Licemjerno je mrziti zapad a primati zapadnu pomoć i donacije.
U koliko ovih nabrojanih stvari vidiš sebe?
Kakve veze ima uranij, i kad već sve znaš kolika je cijena prirodnog uranija i prerađenog?

bili bi nelegalni samo ako bi Niger, Gabon, Kongo...........imali svoje vojne baze u francuskoj, americi, engleskoj.

Kakve veze to ima. Puč je puč, ako ga podržava većina onda je to njihova stvar, nije ni moja ni tvoja.
Mržnja prema zapadu nije dovoljan razlog za dvoličnost.

Kakve veze ima uranij, i kad već sve znaš kolika je cijena prirodnog uranija i prerađenog?

Kakve veze to ima. Puč je puč, ako ga podržava većina onda je to njihova stvar, nije ni moja ni tvoja.
neko je pitao ima li pravo neka susedna zemlja da intervenise ...........al posto si vec reko da je puc volja naroda, nema potrebe za intervencijom.
I ne postoji mrznja prema zapadu vec borba za goli zivot protiv tog zapada. To smo i mi osetili a kamoli afrikanci.

Već sam ti napomenuo da nisu iste stvari i prestani da lažeš više.
Ja ne radim na zapadu a ti što rade idu baš zbog toga jer je zapad uništio ekonomiju njihove države a i ne kradu kao vi već pošteno zarade.
Nema zapadne pomoći i donacija jer samo ugalj sa Kosova vrijedi kao sve donacije u narednih 1400 godina.

Prerada uranijuma se radi na iskopavanju i nije složena, ista je vrsta koju su plaćali 0.80 centi i ona od 200.

Isprovaljivao si se ko niko.

To si u pravu 100%.
Mi smo recimo primili skoro nikakve donacije od zapada, ako mozes da navedes neku konkretno?
Ali jesmo primili ratnu stetu od vise od 800 milijardi evra sa kamatama za ovih 20 i vise godina. Pa me zanima tvoje misljenje kolika je ta donacija koja moze da kompezuje tu stetu? I koliko novca su ulozili u ciscenje uranijuma i vracanja iz mrtvih ubijenih civila, dece da budem precizniji???? Neko mudro objasnjenje???

Зашто не?
Па када ме већ тераш да цртам. Војска је драстично смањена, непроцењиви ратно искусни официри су систематски одстрањени, ови тренутни су обучени да буду корисни ОТАН и потпуно верни и да слушају "Врховног команданта" и када лупета такве глупости да се професионалним војницима "диже коса на глави" итд.

Па када ме већ тераш да цртам. Војска је драстично смањена, непроцењиви ратно искусни официри су систематски одстрањени, ови тренутни су обучени да буду корисни ОТАН и потпуно верни и да слушају "Врховног команданта" и када лупета такве глупости да се професионалним војницима "диже коса на глави" итд.

Све што си навео је одличан разлог за пуч.

Све што си навео је одличан разлог за пуч.
Искрено се извињавам у твоје име, али заиста имаш проблем са разумевањем прочитаног.
То су све разлози зашто нема ко да изведе пуч.
А пошто знам да си упоран, захтеваћеш још објашњења, али ја бих се задржао на овоме што сам већ написао.

Back