Puč u Kongu? Vojska preuzima kontrolu u prestonici, predsednik van zemlje!

Mrtvi Prigozin osvaja Afriku :super:

...

Prigozin:

Eddie Murphy Hello GIF by Amazon Prime Video

Kongo mje mnogo vazna drzava sto se tice sirovina. Mnogo vaznije od Nigera. Treba videti ko stoji iza.

Nije mnogo važna nego NAJVAŽNIJA

Kongo se smatra za najbogatiju državu na svetu po pitanju dragocenih sirovina i minerala.
Procenjene rezeerve su, pazite sada, 25 TRILIONA DOLARA.

Kako Kongo ima GDP oko 50 milijardi dolara to znači da pod zemljom ima 500 GDP-ja.

Stvari postaju još interesantnije, kada se pogleda šta to ima u Kongu.
Zanemarimo drangulije, dijamante i dragocene metale, nebitni su:

Ali su zato bitni:

1. COLTAN, mineral bez koga nema savremene elektronike, mobilne telefonije i računara, jer se iz njgea dobija TANTAL
2. KOBALT, apsolutno neophodan za baterije i elektro automobile, od njega se prave elektrode

Kada saberete navedeno vest o puču u Kongu je mnooogooo ozbiljna stvar

Jesu li pučevi u Nigeru i Republici Kongo legalni i ima li DR kongo pravo intervenirati ako je puč nelegalan, margino civilizacije?
To je pitanje trebalo postaviti ukrajinskoj opoziciji 2014. godine.
Kasno si se sjetio da pitaš, tada sigurno nisi ni razmišljao je li legalan majdanski puč.

Sad se kao snebivaš i zgražavaš. Licemjerno.

Rekoh ja na jednoj temi,Rusiji je rat u Ukraini samo deo bitke koju bije za novi svetski poredak.
pre bi reko da je ukrajina samo dimna zavesa iza koje Rusija osvaja planetu.
Zavrsetkom rata u ukrajini nece se samo taj rat zavrsiti vec ce biti zavrseno kompletno unistenje duboke drzave sa svim svojim atributima.......MMF, UNO, SB, NATO, FIFA, WHO, USA, GB, ....................
Sad je valjda svakome jasno zasto se anglo-amerika u agoniji ovako grcevito i ocajnicki bori da slomi Rusiju...........inace, ko je tolko lud da sece granu na kojoj sedi, osim, ako mu je zivot u pitanju.
Tacno, kako sam i predvideo pre vise godina, danas smo svedoci totalne izolacije zapada i okretanje cele planete protiv zapada ..............a kako ce izgledati kraj ROTSCHILD-dinastije, isto tako sam opisao pre ca. deset godina.
Ima ovde na forumu poslednjih ostataka duboke drzave, koji sakupljaju dokumentaciju o mojim aktivnostima, pa neka vam oni predoce te tekstove iz 2008, 2010, 2015..........
ajde , navali.

Jesu li pučevi u Nigeru i Republici Kongo legalni i ima li DR kongo pravo intervenirati ako je puč nelegalan, margino civilizacije?
U Nigeru je Francuska plaćala kilogram uranijuma 0.80 evra dok se cijena kretala po 200 evra/kg.

Zato se Niger i pobunio, jasno je da ih pljačkaju, sa Kongom je još veća pljačka.

Rusija nije kupovala od Ukrajine uranijum po 200 puta manjoj cijeni.

Slabo ti razmišljaš izgleda već onako odvališ glupost pa šta bude.

Back