...da-ne?....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
public places...night-day....imagine-reality...???Margott:...da-ne?....
))
)
)
))
Svrati do moje zgradeMarlena:Najbolje je u bioskopu, pogotovo na balkonu!
A u hodniku nepoznate zgrade....
)Cmmok za slatku sanjusanja:godinama se nisam usudjivala da probam. a kad sam skupila hrabrost i zelja bila tolika da ne ceka.... mnogo je slatko!
volis da si na kolenimaGazdarica:Ako, ako, neka koljena... Tako i treba...))
)Ponekad...CITIZEN:volis da si na kolenimaGazdarica:Ako, ako, neka koljena... Tako i treba...))
)
)noise:I u sumi,i na njivi, i na travi i na sljivi......sto se mene tice moze i na sred terazija,nije frka uopste))
aaahahahahaah..ijaaaaoooo..kako ste prsli...CITIZEN:Svrati do moje zgradeMarlena:Najbolje je u bioskopu, pogotovo na balkonu!
A u hodniku nepoznate zgrade....)
)))))...u moju zgradu nemojte ima kamera...
)) Pri tom ne mislim na kombinaciju "imas sa kim, sa cim, ali nemas gde", nego na izazov. Sex na mestu gde svakog casa neko moze da bane... Slatka jeza te drma sto zbog strasti, sto zbog mogucnosti da budes uhvacen. Ja sam jednom probao u polupraznom busu na dugoj relaciji. Bilo nam je dosadno pa smo se "zaigrali" ;ppp Moram da se ogranicim, nisam pacenik koji juri nenormalne stvari, ali ponekad volim da izadjem iz sobe i da se izvucem iz posteljine. Ali o tome u okviru neke sledece teme 
)