Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Narode, ja odoh na spavanje. Laku noc 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Brate sta mi das naucim te kako da kresnes u snu?al' ono real for real
dozivljaj bruka,mada nekog usere pa mu se slucajno desi
Narode, ja odoh na spavanje. Laku noc![]()

Brate sta mi das naucim te kako da kresnes u snu?al' ono real for real
dozivljaj bruka,mada nekog usere pa mu se slucajno desi

sta tu ima da se uci![]()
Laaku noc
Nisam siguran da li cu govoriti u snu...ne bih da me cuju ukucani, poslednji ustajem...
Aj'...![]()

Kako kako Sta sta ima da se uci??twenti prsent skill twenti prsent power if will ovo ono....a bolestan je dozivljaj...samo ne radi uvek i secas se samo prvih par sekundi nakon budjenja...
, znam da su mi bile mokre gace i znam da nikad nesto jace nisam doziveo, ali to je tabu tema 

Kako kako Sta sta ima da se uci??twenti prsent skill twenti prsent power if will ovo ono....a bolestan je dozivljaj...samo ne radi uvek i secas se samo prvih par sekundi nakon budjenja...

E, ovo je vec previse...
Odoh ja...
Laku noc, lepo spavajte (ili sta vec radite umesto toga)...

E, ovo je vec previse...
Odoh ja...
Laku noc, lepo spavajte (ili sta vec radite umesto toga)...
brate, ja se secam i dan danas, znam da su mi bile mokre gace i znam da nikad nesto jace nisam doziveo, ali to je tabu tema
![]()
ali secas se prvih par sek. odnosno osecas kao da je stvarno bilo.....posle vec tvoj razum avtomatski odbaci...i ostaje puko secanje..
msm ne radi bas svaki put..

iju, rekoh ja tabu tema![]()
Brate secam se i ja, ne bi ti sad pricao ovoali secas se prvih par sek. odnosno osecas kao da je stvarno bilo.....posle vec tvoj razum avtomatski odbaci...i ostaje puko secanje..
nikad nesto jace nisam doziveo
A el? a sta mislis kad bi mogao to ponoviti par puta po zelji..msm ne radi bas svaki put..
i pitaju me sto spavam po dvajs sati s vremeena na vreme![]()

nista bez udri me do zore i prave @##cke...![]()

os pricati ili da odma idem kod hula hopke da to zavrsim?
ne moze bas od odma
Al' nije ista extazza,ovde je jaca psihicka...al ne moze se bez prave![]()

kako ste perverzni, muska stoko xD

os pricati ili da odma idem kod hula hopke da to zavrsim?