Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
e ae
e odoh sad da gledam u nebo
![]()
Ajde pa podnesi izvjestaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ae
e odoh sad da gledam u nebo
![]()

to ce te kostati 20e srce,,,Niti sam znala, niti me interesovalo. Ali danas se nasmejah kada sam pročitala forum, pa brzo uzeh rečnik u ruke da vidim šta znači. (^-^)
A i kako bih znala kada se do sada nisam susrela sa latinskim jezikom? Oduševljava ne koliko reči isto žvuče na španskom, francuskom i italijanskom kao na latinskom.
Elem, deša va li se vama štogođ lepo? Pošto je meni dan katastrofa, pa sam se nadala da će me neko ovde zabaviti...![]()

to ce te kostati 20e srce,,,![]()

Niti sam znala, niti me interesovalo. Ali danas se nasmejah kada sam pročitala forum, pa brzo uzeh rečnik u ruke da vidim šta znači. (^-^)
A i kako bih znala kada se do sada nisam susrela sa latinskim jezikom? Oduševljava ne koliko reči isto žvuče na španskom, francuskom i italijanskom kao na latinskom.
Elem, deša va li se vama štogođ lepo? Pošto je meni dan katastrofa, pa sam se nadala da će me neko ovde zabaviti...![]()

Meni ne treba lažni ginekolog.
Jeftino se prodaješ...![]()

de ste drustvance... ?![]()
yo turbo...tu mam je dokolenica...![]()

Ja cu tebe i dalje da zovem mali veseljak bez kose.
A ajvara zdravko colic
zo daX, nema hulahopke
ooo, zmajcek !!ma evo, radi na velikom projektu, pa grabim malo slobodnog vremena ( oruzje za treci svetski rat, nista previse strasno )

Pa pravis pracke za WW3?![]()
Pa pravis pracke za WW3?![]()
e, sad moram da te ubijem!

i bombe sa osiromasenim uranijumom....

Neces valjda![]()

kad se budes najmanje nadao ja cu iskociti iz mraka, ali necu te silovati, samo ubiti![]()

a ne, to je prevazidjeno, bolje nemoj ni da slutis sta se novo sprema![]()

za tebe popust 9 999% zato je jeftino....
yo turbo...tu mam je dokolenica...![]()
=)