Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti samo jedes tu elitnu hranu?
Ja ti to necu spremam. Pocni da se navikavas na krompir corbe, pasulj, djuvec, neka tursija pa cu da pospem alevu papriku i tako. A to lignje, dagnje i bolonjeze pasta sa paradajz sosom sa klincicem i kimom, to zaboravi.

Eto, nema me sad 2 dana.
Praseće i jagnjeće pečenje, mnogo kolača, piva, rakije, suvog mesa.
Jao što volim ove praznike.
U subotu na slavu kod dede, opet trpanje u sebe k'o u vreću.
U nedjelju odvajanje od života na rođendanu kod drugarice.
Eto, plan za narednih 5 dana.

"U olujnoj noci tamnoputa zena stajala je uz put. Auto joj je bio u kvaru i trebala je pomoc. Potpuno mokra od kise pocela je zaustavljati automobile.
Mladi belac, kao da ne poznaje rasne sukobe u SAD-u sredinom 60. godina, zaustavio se da bi joj pomogao.
Mladic ju je odvezao na sigurno, pozvao mehanicara i taksi.
Zena je bila u zurbi, no zapisala je adresu svog spasioca kako bi mu se zahvalila.
Posle nedelju dana mladicu je neko pokucao na vrata.
Iznenadjeno se zagledao u postara na vratima koji je nosio ogroman paket. U njemu je bio veliki televizor u boji s porukom: “Najlepse hvala, ste ste mi pomogli one noci.”
“Kisa je nakvasila moju odecu, kao i moju dusu, a u tom trenu dosli ste Vi. Zahvaljujuci Vama uspela sam da vidim svog supruga, pre nego sto je otisao sa ovog sveta. Neka vas Bog blagoslovi.
Mrs. King Cole”

"Pre mnogo godina, kada je cena sladoleda bila mnogo manja nego sto je danas, desetogodisnji decak seo je u poslasticarnicu. Konobarica mu je prisla.
“Koliko kosta porcija sladoleda?” upitao je decak.
“Pedeset centi” odgovorila mu je konobarica.
Decak je izbrojao svoje novcice.
“A koliko kosta ovaj sladoled u casici ?”
Tada su u poslasticarnicu poceli da dolaze drugi gosti i konobarica je polako gubila strpljenje. “35 centi” grubo mu je odgovorila.
Decak je jos jednom prebrojao novcice i odvratio: “Donesite mi onda sladoled u casici.”
Konobarica mu je donela sladoled i racun. Decak je pojeo svoj sladoled, platio racun na blagajni i otisao. Kad se konobarica vratila do stola da pokupi posude, pocela je da place. Na rubu tanjirica decak je ostavio 15 centi baksisa.
Decak je izabrao sladoled u casici, umesto cele porcije kako bi imao dovoljno za napojnicu. "

Super je tebi Limune, i ja bih voleo da je kod mene tako, ali ja sam suvise stresiran oko je bene vize. Sutra bi trebalo DHL da mi donese novu odluku iz konzularnog odeljenja, pa nadam se da sam je dobio posto su je obradili za samo dva radna dana (juce primili moj zahtev, danas ga obradili) a to je dobar znak.

No, ostavimo sada moju stranu, da napisem ja moju top five listu forumasica za proslu godinu.

05. wild_child
04. raisa
03. <hator>
02. evanesCo
01. kreptosucks

"Pre mnogo godina, kada je cena sladoleda bila mnogo manja nego sto je danas, desetogodisnji decak seo je u poslasticarnicu. Konobarica mu je prisla.
“Koliko kosta porcija sladoleda?” upitao je decak.
“Pedeset centi” odgovorila mu je konobarica.
Decak je izbrojao svoje novcice.
“A koliko kosta ovaj sladoled u casici ?”
Tada su u poslasticarnicu poceli da dolaze drugi gosti i konobarica je polako gubila strpljenje. “35 centi” grubo mu je odgovorila.
Decak je jos jednom prebrojao novcice i odvratio: “Donesite mi onda sladoled u casici.”
Konobarica mu je donela sladoled i racun. Decak je pojeo svoj sladoled, platio racun na blagajni i otisao. Kad se konobarica vratila do stola da pokupi posude, pocela je da place. Na rubu tanjirica decak je ostavio 15 centi baksisa.
Decak je izabrao sladoled u casici, umesto cele porcije kako bi imao dovoljno za napojnicu. "

e sad sam se skenj'o...

Daj Limune nemoj biti ljut sto te nisam stavio u listu naj forumasa, pa ipak si ti iznad toga, ne bi bilo fer ti da se takmicis sa decom. :/

Inace, da sam ja birao nik po Limunovom i Oliverovom principu meni bi nik bio Tiesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back