- Poruka
- 32.028
ovi su jako dobri
kada sam bila tamo neki 7 razred,citala sam ih dan-noc![]()
Ti si bas ljubitelj, onda.
Ja volim stripove jako, a u sedmom nisam nijedan jos uvek bila procitala.
I koja ti epizoda Blek stene omiljena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovi su jako dobri
kada sam bila tamo neki 7 razred,citala sam ih dan-noc![]()

-.-Ovi iz novina?
Nije tebi lako, veruj mi xD
Btw, Mister No, Dylan Dog i slicni njima![]()

Ima da te tuzi ili mami ili ide u sud...
Evo, vec sat vremena cekam druga da me cimne kad da idemo na neki koncert...bice vatanja vibica
Kod tebe?![]()

-.-
-.-

Btw, Mister No, Dylan Dog i slicni njima![]()
meni oni nisu legli nekako
mada,msm da bih sad drugacije gledala na one koje sam citala................![]()
Po tome bi Milka Canic mogla bit bogatija od Bill Gatesa, zahvaljujuci tuzbama
Nista posebno, nakanih se napokon da odem na predavanje, medjutim prof. nije dosao
Rodjeni baksus![]()

Ja sam mister noa samo jedan broj procitala , i to odavno nesto.
Svideo mi se, ali nisam se angazovala da nabavljam naredne brojeve. ne znam sta me sprecilo :/
Potrazicu sad onlajn.
omiljeni mi je onaj sa nekim iskusenjima.znam da se pojavljuju vikinziTi si bas ljubitelj, onda.
Ja volim stripove jako, a u sedmom nisam nijedan jos uvek bila procitala.
I koja ti epizoda Blek stene omiljena

taj prvi je za novineJesi li "-.-" stavila zbog toga sto sam rekao d nisi normaln ili zato sto ne mislis na one iz novina?![]()

Ja sam stripove mali dobijao iz Beograda, jer tamo gdje sam zivio je mogao samo da se kupi Alan Ford, pa mi je brat od tetke znao da mi dosese iz BG-a pun kaset stripova. Idealna je to bila zanimacija kad sam bio pod kaznom![]()
Ma Milka zaradjuje na reklama za milka cokolade...ne treba njoj nista vise
Milk je hodajuca reklama
Mozda i u tome ima nesto dobro...![]()

tad sam mislila da je umro.:
Ja citam tatine :]
Inace, najvise mi se svidja 71i broj alana forda saljivdzija
Super je i preporucujem
i preporucujem da se napnete i odradite fordaljku na poledjini do kraja.

Moja se baba zove Milka, pa kad ona kaze dobro vece, hocu da se prevrnem od smijeha, a ona me gleda ovako ------>
![]()
Ja bih se preturio, svega mi....a da me ponudi milka cokoladom? Ne bih znao gde sam
pa znam,ali meni je u komandantu marku omiljeni lik bio onaj indijanac,a nikad mi nije palo na pamet da je on izdao svoje sunarodnikeMa daj, to se cita u jednom dahu, i naravno, Alan Ford![]()

Jelenskih mi rogova, blek stena da umre? :]

No znas sto je fora? Sad kad nadjem na net to, procitam 10-tak strana i batalim, ne mogu vise, a kad uzimem istampan strip, ne trepcem dok ga ne dovrsim u cugu![]()
To ti kazem. :]
Nema stripa bez mirisa novinskog papira.
Ja bih se preturio, svega mi....a da me ponudi milka cokoladom? Ne bih znao gde sam
![]()