Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E neka si navratila :)
Nista posebno, zezam se, pomalo ucim kako gitaru tako i za fax i tako. Kofd tebe?

jooooj,gitaru,waaaauuuu............:mrgreen::mrgreen:
evo kod mene smaranje,malo zezanja,slavila rodjendan i tako...........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ma blago meni.....lol.......samo ne znam zbog cega sutra u 6:30h budjenje,a pritom me glava (zbog ne spavanja) i stomak,ne znam zasto razvaljuju koliko me bole
:sad2::sad2::sad2::sad2:

sta ima novo?? neka devojka??

jooooj,gitaru,waaaauuuu............:mrgreen::mrgreen:
evo kod mene smaranje,malo zezanja,slavila rodjendan i tako...........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ma blago meni.....lol.......samo ne znam zbog cega sutra u 6:30h budjenje,a pritom me glava (zbog ne spavanja) i stomak,ne znam zasto razvaljuju koliko me bole
:sad2::sad2::sad2::sad2:

sta ima novo?? neka devojka??

Ma spavaj na casove, kao sto je cika Reckless radio svojevremeno, i bice bolje:mrgreen:

A djevojka, pa upoznao sam jskoro ednu lijepu koleginicu, ali ispali me, nijesam nista uradio. Yebi ga, i korpa je za ljude:lol:

Ma spavaj na casove, kao sto je cika Reckless radio svojevremeno, i bice bolje:mrgreen:

A djevojka, pa upoznao sam jskoro ednu lijepu koleginicu, ali ispali me, nijesam nista uradio. Yebi ga, i korpa je za ljude:lol:
ma kako Reck,kad sam u prvoj klupi,zbog Anje koja nije htela da udjemo na vrema,majku joj........:sad2:

jeste sve je za ljude,korpe koje mi delimo i korpe koje vi primate.......lol.......:mrgreen::mrgreen:
salim se ja,jeste,sve je za ;ljude.........

hahahhaa,shibby nije normalan.............:hahaha::hahaha::hahaha:

momchadio pozzz vas,ja odoh sad stvarno......ljuuuubim vas!!!!!!! :cmok2::heart::cmok2::heart::cmok2:

Gledajte ovo:
osvnfb.jpg

Kako je genijalno....:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back