magic flower
Domaćin
- Poruka
- 3.048
Ne budi djavolcic.
Meni je osecaj bas divan.
Samo se vrti.
Jedva cekam da se rodi.
Samo se vrti.

Jedva cekam da se rodi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne budi djavolcic.
Samo se vrti.
Jedva cekam da se rodi.

Ma divota. Jos kad pocne da place svakih 5 min...ne moze da se spava od njega. Kad poce da serka svuda pu kuci...ali se svi ponasaju kao da je njegova "kaka" neka lekovita stvar....![]()
![]()

Tachno, meni su deca mladja od 8 godina toliko odvratna da prosto ne mogu da ih gledam, a ne bih ni pipnula novorodjenche, isuvishe gadno, onako...bjak...
Ma divota. Jos kad pocne da place svakih 5 min...ne moze da se spava od njega. Kad poce da serka svuda pu kuci...ali se svi ponasaju kao da je njegova "kaka" neka lekovita stvar....![]()
![]()
Tachno, meni su deca mladja od 8 godina toliko odvratna da prosto ne mogu da ih gledam, a ne bih ni pipnula novorodjenche, isuvishe gadno, onako...bjak...

Zabavan, nemoj se raspravljati sa ženama kada je majčinski instinkt u pitanju, nikada to nećeš razumeti tako da ni nemoj da se trudiš.![]()

meni su deca ispod 8,najsladja na svetu,jer tada se samo igraju i jeste da malo cmizdre i kake i sta sve ne,ali brate,nikad mi nije sladje nego kada mi dodje mala komsinica (ima oko 3,4) pa se onda sa njom i sestrom( sada vec 8) igram ili gledam crtace.........ili kada sestru izvedem u parkic,ili sa mojim drugaricama ili sa njenim,znaci nas 3 velike kao budale jurimo za loptom na sve strame...........ali stvarno,obozavam malu decu,jer mala deca vole mene........hehe.......i tada i u parku,covece mame salecu k'o lude,da li radim kao bejbisiterka........
ps.a kume naravno da tebi nije bljak,kada si stalno sa onom mojom decurlijom,hahahahahaha..............jadni oni pored tebe........![]()

Pikachu
Sto ima?

Ma nisht....ew sva sam u pokemon fazonu....XD
"Zelim biti najveci kao niko do sad....skupit sve i slavu doseci......"
Kod tebe!?

+
=

Is enybady home?