User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.031
Kako cu da eksplodiram od tuge koja ce da se pretvori u bes! Funny ti si ovde opstepoznati svaler pa odkud toda im nisi smeo prici?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma ja u poslednje vreme ne mogu da smislim ni kisu, ni blato...
P.s.
@Ada
ton indifférence, elle ne me touche pas...[/COLOR][/I]
Kako cu da eksplodiram od tuge koja ce da se pretvori u bes! Funny ti si ovde opstepoznati svaler pa odkud toda im nisi smeo prici?![]()

Ne volim nesto tu pesmu tj. volim je, al' sam veceras nesto vesela.
Mada ova mu je ipak najbolja
Dobar je Manu Chao,a ovo Lukino mi se ne svidza,nema nekog ritma a ne razumem sta lik peva!

ja sam ...smoreno...dan mi je u p.m....Daj molim te pederu jedan....Poslah ti Cvikitaaa...Dobro sam, mada bi moglo i bolje...
Kod mene je bilo njesra vreme, ali sam ipak isao do Kragujevca da gledam utakmicu od bratanca...joj, kakve su ribe bile tamo, ali nisam mogao da im pridjem....
Kako si ti cviki? Zena, eca, prasici??![]()
![]()

Znaci da ti ne prilazimo....Kako cu da eksplodiram od tuge koja ce da se pretvori u bes! Funny ti si ovde opstepoznati svaler pa odkud toda im nisi smeo prici?![]()
....nise smio ,jer muje keva bila tu....
pih,to mi moglo pomoci....mrzim mokro vrjeme....Kupis cizme kao ja i nemas brige,moze da pada sta hoce!
Ma ljubhavni probljemi,na to sam jako osetljiv! Eh te zene... Ja bi im prisao sta te briga!Dobar je Manu Chao,a ovo Lukino mi se ne svidza,nema nekog ritma a ne razumem sta lik peva!
E j.bg, ja sam ti pi.cka u dusi...
Kako sam srecnasrecnasrecnasrecnsrecna!!!!! Volimgaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!A sad,odoh na fejs da se ispricamoooooooooooooooooooo,ali videli smo se malopreeeeee................................
![]()
![]()
![]()

Ja kisu...vlazno vrjeme uopce ne volim....zapravo jedino mi je shuper : pljusti kisa,vani hladno,ja spavam u udobom,toplom krevetu....ahhh....kako divan scenario....
Ne volim nesto tu pesmu tj. volim je, al' sam veceras nesto vesela.
Mada ova mu je ipak najbolja
ja sam ...smoreno...dan mi je u p.m....Daj molim te pederu jedan....
Znaci da ti ne prilazimo........nise smio ,jer muje keva bila tu....
![]()

Kakav si ti lik svikitaaa....

Ma sad mi je drustvo najpotrebnije!
funny
ma nist,duga prica i nije za javnost! Hahahaha ko priznaje pola mu se....?

Dobro vece. Srecan 8. mart tetkama, strinama, ujnama...![]()
Dobro vece ce ce ce...
A vi kako te?
...i još da je s tobom onaj 'rvacki' rukometaš, da te utopli, kud ćeš više...
c'est tres bien.
Inace, steta sto je otisao... :[[[[ I jos veca sto radi k'o taksista...
Nego, volis Zeppeline?[/COLOR][/I]
e ne......i još da je s tobom onaj 'rvacki' rukometaš, da te utopli, kud ćeš više...![]()
....sad sam presla na Nikolu Karabatica....ovaj ima curu....

Kakav si ti lik svikitaaa....
Ma kakva keva...da sam joj prisao naredna dva sata bi me klinci spopadali...kad saznaju da iamm devojku ceo dan me smaraju za nju i ako je vide na ulici obavezno je ispittivaju za mene...![]()

pacenicee ne.......sad sam presla na Nikolu Karabatica....ovaj ima curu....
Nista nije smjesno!
pacenice

E ludaco!
Kako posaljem poruku, tako se iznad stvori jos jednaDobro vece ce ce ce...
A vi kako te?
![]()

Funny!
Pa imam drugove,ali ne kontaju oni to,za njih su zene potrosna roba!

Nije lose, evo sam sam doma, starci su , po mojoj preporuci, izasli nedje u provod za 8. mart![]()
Salim seee!
Sad ti dovedi neku ribu i sve si popunio... 

e ne.......sad sam presla na Nikolu Karabatica....ovaj ima curu....
![]()
Vidim zivo,zivo... Tako volem...
Srecan 8. mart zenama,devojkama,devocicama i svima onima sto nemaju "onu" stvar![]()

Op, mora da su bogati kad imaju para da bacaju za hotelsku sobu, a?Salim seee!
![]()
Sad ti dovedi neku ribu i sve si popunio...
[/I][/B]

Ne bi bilo lose, taman da jednu noc odmorim od njih![]()

Nece biti buke od kreveta, a?