Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako cu da eksplodiram od tuge koja ce da se pretvori u bes! Funny ti si ovde opstepoznati svaler pa odkud toda im nisi smeo prici?:P

Sto tuge? Sta se desilo?

Nisam svaler....a i nisam im mogao prici, bio sam sa sestrom, zetom, sestricinom i bratancom...em mi je bilo glupo zbog njih, em su te devojke bile tu 5 min. i nestale...:p

Ne volim nesto tu pesmu tj. volim je, al' sam veceras nesto vesela.:mrgreen:
Mada ova mu je ipak najbolja

Ima nasa pesma koja ima istu muziku i ritam kao ova pesma....

Poslednja izmena od moderatora:
Poslah ti Cvikitaaa...:per::mrgreen: Dobro sam, mada bi moglo i bolje...:p

Kod mene je bilo njesra vreme, ali sam ipak isao do Kragujevca da gledam utakmicu od bratanca...joj, kakve su ribe bile tamo, ali nisam mogao da im pridjem....:rumenko::(

Kako si ti cviki? Zena, eca, prasici??:mrgreen: :mrgreen:
ja sam ...smoreno...dan mi je u p.m....Daj molim te pederu jedan....:lol:
Kako cu da eksplodiram od tuge koja ce da se pretvori u bes! Funny ti si ovde opstepoznati svaler pa odkud toda im nisi smeo prici?:P
Znaci da ti ne prilazimo....:lol:....nise smio ,jer muje keva bila tu....:p
Kupis cizme kao ja i nemas brige,moze da pada sta hoce!
pih,to mi moglo pomoci....mrzim mokro vrjeme....

Ma ljubhavni probljemi,na to sam jako osetljiv! Eh te zene... Ja bi im prisao sta te briga!:P Dobar je Manu Chao,a ovo Lukino mi se ne svidza,nema nekog ritma a ne razumem sta lik peva!

Sta se desilo??:p E j.bg, ja sam ti pi.cka u dusi...:mrgreen:

Tu si u pravu za pesme...

Kako sam srecnasrecnasrecnasrecnsrecna!!!!! Volimgaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!A sad,odoh na fejs da se ispricamoooooooooooooooooooo,ali videli smo se malopreeeeee....:D ............................:heart: :heart: :heart:

Sta bre?:lol:

Ja kisu...vlazno vrjeme uopce ne volim....zapravo jedino mi je shuper : pljusti kisa,vani hladno,ja spavam u udobom,toplom krevetu....ahhh....kako divan scenario....

...i još da je s tobom onaj 'rvacki' rukometaš, da te utopli, kud ćeš više... :D

Ne volim nesto tu pesmu tj. volim je, al' sam veceras nesto vesela.:mrgreen:
Mada ova mu je ipak najbolja

ja sam ...smoreno...dan mi je u p.m....Daj molim te pederu jedan....:lol:

Znaci da ti ne prilazimo....:lol:....nise smio ,jer muje keva bila tu....:p

:hahaha::hahaha:Kakav si ti lik svikitaaa....:lol::lol:

Ma kakva keva...da sam joj prisao naredna dva sata bi me klinci spopadali...kad saznaju da iamm devojku ceo dan me smaraju za nju i ako je vide na ulici obavezno je ispittivaju za mene...:roll::lol:

Ma sad mi je drustvo najpotrebnije!

funny

ma nist,duga prica i nije za javnost! Hahahaha ko priznaje pola mu se....?

Znam kako ti je...zato treba imati drugove u zivotu, ali onee koji su tebi dobri!:ok:

Ma ajde Overuuu, ispricaj slobodnoooo....:lol:

Pola mu se dodaje?:( :mrgreen: :mrgreen:

Dobro vece. Srecan 8. mart tetkama, strinama, ujnama...:P

Kako posaljem poruku, tako se iznad stvori jos jedna:P Dobro vece ce ce ce...:lol: A vi kako te?:lol:

...i još da je s tobom onaj 'rvacki' rukometaš, da te utopli, kud ćeš više... :D
e ne...:p....sad sam presla na Nikolu Karabatica....ovaj ima curu....:mrgreen::lol:
:hahaha::hahaha:Kakav si ti lik svikitaaa....:lol::lol:

Ma kakva keva...da sam joj prisao naredna dva sata bi me klinci spopadali...kad saznaju da iamm devojku ceo dan me smaraju za nju i ako je vide na ulici obavezno je ispittivaju za mene...:roll::lol:

:evil:
Nista nije smjesno!:evil::lol:
:lol:pacenice

Funny!

Pa imam drugove,ali ne kontaju oni to,za njih su zene potrosna roba!

Ma ne mora da znaci, npr. neki bi to mozda pomislili za mene, ali ja sam uvek rad da pomognem ako su u pitanju one....:p

Nije lose, evo sam sam doma, starci su , po mojoj preporuci, izasli nedje u provod za 8. mart :P

Op, mora da su bogati kad imaju para da bacaju za hotelsku sobu, a?:per:Salim seee!:mrgreen: :mrgreen: Sad ti dovedi neku ribu i sve si popunio... :lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back