Pub "Tinejdžeri"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, mp4 mozes da nadjes za 3000...i to dobar bas!

Sta? ipod ti je sad jedan od najboljih proizvedenih telefona...mada zavisi koju generaciju ona hoce da uzme, Starije su dosta jeftinije, ali opet nisu ispod 250 evrica...;)
Nije to telefon, to sluzi za slusaje muzike. A Iphone je telefon i to jeste jako skupo, moj drug ga ima i kaze da nista ne valja, al' pravi odlicne slike...

Gledate li Beoviziju?
Ono je katastrofa, svi izigravaju nesto i misle da ce u ljude stvoriti utisak da su zabavni....

Heh,meni tata kupio nedavno mp3 od 3500 din,i kazem mu,normalno,da je sKrtica i da zameni,a kad mi je pokazao da ima 4GB....:heart: :heart: :heart: Mada,jesam isprva nezahvalno postupila.Anyway,voliiiiim mp3333333....njaaa
Moj je pokvaren... :sad2:
A sad 'ocu Ipod...

Poslednja izmena od moderatora:
Gledate li Beoviziju?
Ono je katastrofa, svi izigravaju nesto i misle da ce u ljude stvoriti utisak da su zabavni....

hmmmmmm,uzas,vec par godina je nisam gledala jer se svaki put bukvalno zgrozim......ali ovaj put sam je odgledala (tacnije citala sam,i slusala) jer sam bila jako smorena......
Dakle nasla sam toliko pesama (trenutno ne mogu ni da ih se setim,niti zelim) koje su imale toliko slicnih melodija sa vec proslavljenim hitovima,najupecatljivija mi je bila jedna koja je imala skoro potpuno istu melodiju u jednom delu kao ona tematska pesma iz filma "Rocky",samo je svirana u drugoj (ubi me ne znam kako se to tacno zove) ali u drugoj "lestvici" ma znate na sta mislim........uzas........:dash:
inace,nijedna mi se pesma nije svidela............tako da ono........u stvari svideli su mi se Slovenci,super im je bila kompozicija........:mrgreen:

Bok funnycito!?Kako si!? Moze koja repka,....:per:

da bas...kod nas je bas bilo ljepo vrjeme...a ja nisam mrdnula iz kuce....-.-

Poslah ti Cvikitaaa...:per::mrgreen: Dobro sam, mada bi moglo i bolje...:p

Kod mene je bilo njesra vreme, ali sam ipak isao do Kragujevca da gledam utakmicu od bratanca...joj, kakve su ribe bile tamo, ali nisam mogao da im pridjem....:rumenko::(

Kako si ti cviki? Zena, eca, prasici??:mrgreen: :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back