IvaPrincess
Zainteresovan član
- Poruka
- 348
Auuu....!! sta se ovde desilo?! ranije za jedan dan "popunite/mo" preko 10-15 strana a danas ni jedna?! 
inace, DOBRO VECE!!

inace, DOBRO VECE!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jedem...
94...
u koju skolu ides??
Ja cu da ti kazem sta
stvarno ne znam sta se ovde desava...provali koja pustos............![]()

Ja cu da ti kazem sta
Deca mi se javljaju, pitaju me za tebe.
Plase se hator, neki te zovu scila i haribda, neki kazu da su te videli u gradu ,nosila si kaubojke i ponco sa resama.
Pustili su pricu da imas voljenog kucnog ljubimca, konja dorata Djavolju munju, i da za sobom ostavljas pustos i bedu.
Neki kazu da sve svoje zrtve valjas u mleven kaktus , pa bacas lizardima na obodu pustinje.
Branila sam te. Plasim se, bezuspesno.![]()

arhitektonsku...gimnaziju.......ti?
Ja cu da ti kazem sta
Deca mi se javljaju, pitaju me za tebe.
Plase se hator, neki te zovu scila i haribda, neki kazu da su te videli u gradu ,nosila si kaubojke i ponco sa resama.
Pustili su pricu da imas voljenog kucnog ljubimca, konja dorata Djavolju munju, i da za sobom ostavljas pustos i bedu.
Neki kazu da sve svoje zrtve valjas u mleven kaktus , pa bacas lizardima na obodu pustinje.
Branila sam te. Plasim se, bezuspesno.![]()
svaka ti cast 
A cak ni ne moram da se trudim![]()

***,odakle ti toliko inspiracije za takvo provaljivanje???
pa ona je poremecena.
Klon nekog od smorenih forumasha.

jutro...

dobro sam....ne boli me glava
ti?

U, dobro je
Sad sam se probudio, sinoc smo se okupili nas 10-15 kod hemijske skole, i svirao sam svu noc.

brao brao...da nijesi pio sto interesantno?![]()

Nijesam sinoc puno popio. I sto je najbolje, svi smo otisli kuci na dvije noge![]()