Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hehehe, Fani, oduvek si bio duhovit dečko. Lepa osobina kod tebe, zadrži je, ne budi ogorčen, beeeeeeez nihilizma, plizzzzz. Hvala.
Hvala. Srećna sam sad.
Sad mogu da idem da spavam u miru.
Zaboravila sam koliko je bleya ovde.

SJeban dan, sto puta mi nestajalo struje i nikako da završim taj ebeni seminarski
rekoh, ajd uveče da se opustim uz pivo
al kiša sjebe stvar i ujebala mi ritual kupovanja piva uz gledanje u sazvežđa
no i to pretrpeh
problem nastade dok sam ispijao drugo pivo gledajući "Friends" da me oraspoloži, i baš na pola Čendlerove šale nestalo struje, i sat vremena sam čamio u mrklom mraku cugajući pivo; sam potpuno, nikoga i ničega u okruženju, čak je i ebena sveća sagorela posle 15 minuta majku joj malenu
Ako se sad nisam roknuo i ispresecao dijagonalno vene, neću u skorije vreme
dno, opako

Ne vidim zasto je mrak problem. Cak mi se i mrkli mrak uz kisu i pivo savrseno dopada kao ideja da nekim slucajem pivo pijem.

pa pazi, jedno je da pivo piješ iz razonode, a drugo kad si zavisnik.
I jedno je kada ti je um u mračnom stanju, a drugo kada je, pored toga, i sve ostalo isto tako. Mnogo gadan trip. Kao da se ispod dna otvorila vratanca koja te odvedu na još veće.

Znam znam, samo kazem. Meni bi ta varijanta isla uz vino :lol:

Kapiram, mada meni je mrak uvek samo pomagao stvarno. Plasim se istog van kuce, ali u kuci je uvek bio verni saveznik kada je o necemu trebalo da se misli. I dani bez struje su mi uvek omiljeni dani.

Meni danas kiša veoma odgovara, jer to znači da nema odlaska sa tatom na selo, da peče jagnje, kiša mu pokvari plan. :cool:

Kod nas se čak i snijeg spominje da će danas padat'..

Kisa ili ne, JAGNJE se mora ispostovati!
79545455b1580de13db7679ae453193335336-cf9baa65463e0db580b40019c4dc67c0.jpg
:lol:

Bi li neko ovdje mogao da mi pomogne oko teme "Motiv Đavola u Gorskom Vijencu"? Kako sam sve dalje išao sa traženjem stihova i sl. tako sam shvatio da se nema šta analizirati, već da se u istom kontekstu i sa istim značenjem javlja kroz cijeli roman.

SJeban dan, sto puta mi nestajalo struje i nikako da završim taj ebeni seminarski
rekoh, ajd uveče da se opustim uz pivo
al kiša sjebe stvar i ujebala mi ritual kupovanja piva uz gledanje u sazvežđa
no i to pretrpeh
problem nastade dok sam ispijao drugo pivo gledajući "Friends" da me oraspoloži, i baš na pola Čendlerove šale nestalo struje, i sat vremena sam čamio u mrklom mraku cugajući pivo; sam potpuno, nikoga i ničega u okruženju, čak je i ebena sveća sagorela posle 15 minuta majku joj malenu
Ako se sad nisam roknuo i ispresecao dijagonalno vene, neću u skorije vreme
dno, opako

Pa kad živiš u Skeli.
Gde je to uopšte? :think:

Šaliim se. :zag:

Back