Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li se prijaviti za program studenstske razmene u SAD ? Troskovi su placeni,mada naravno ne mogu ni bez dinara da idem. Veci problem je svakako gubitak godine na faksu. Godinu dana je predug period za moju struku...Isao bih pre svega iz razonode,tesko da tamo mogu da nacuim nesto sto ne bih ovde ( da je neki evropski univerzitet situacija bi bila drugacija)...

e sad si me obradovala. :lol:

Hahah drago mi je :lol: Gde je Razrusitelj da mi kaze da otkrivam male zenske tajne :lol:

Da li se prijaviti za program studenstske razmene u SAD ? Troskovi su placeni,mada naravno ne mogu ni bez dinara da idem. Veci problem je svakako gubitak godine na faksu. Godinu dana je predug period za moju struku...Isao bih pre svega iz razonode,tesko da tamo mogu da nacuim nesto sto ne bih ovde ( da je neki evropski univerzitet situacija bi bila drugacija)...

Zasto da ne? Ako ti se pruza prilika idi. Pametan si decko, nadoknadices...

Pa kada bi postojao jedan idealan,globalni sistem obrazovanja,bilo bi idealno. :D Ovako,na svakom univerzitetu ( a tek drzavi) vodi se drugacija prica.
Posalji mi,dobro dodje.
Ako nekog interesuje ovaj progam,mogu da mu posaljem link. Obuhvaceni su jos neki fakulteti u Srbiji i u Crnoj Gori. Ne znam tacno koji,ali velika vecina jeste ( i privatni).

Back