Pub "Tinejdžeri" vol 4

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Alkohola poplava, a ja sam još na nogama...
Sledeći koji postavi ovo na fejsbuk, brišem ga iz prijatelja. Ebemtiženomaiku i pesmu i sve.

pa ebo mater, otkud tebi ti ljudi u prijateljima xD ?
Ja sam imao redovne čistke čim vidim makar i nešto slično. Sad sam oslobođen toga, fala bogu. Al možda je još gore što neki ljudi postavljaju samo neka srranja vezana za faks, citate Ničea i ostala srranja. Okej, znamo da ste pročitali rođenje tragedije u dupe vam ga steram.
A najjača mi je likuša koja piše status koji glasi nešto tipa: "Čitala sam Ilijadu naglas a nisam videla da mi je slušalica za interfon podignuta u stvari. Slučajni prolaznici, nadam se da ste uživali u mom recitovanju"

Yea rajt, attention whore, dabogda ti deepthroatom grkljan oštetili da nikad više ne možeš govoriti

pa ebo mater, otkud tebi ti ljudi u prijateljima xD ?
Ja sam imao redovne čistke čim vidim makar i nešto slično. Sad sam oslobođen toga, fala bogu. Al možda je još gore što neki ljudi postavljaju samo neka srranja vezana za faks, citate Ničea i ostala srranja. Okej, znamo da ste pročitali rođenje tragedije u dupe vam ga steram.
A najjača mi je likuša koja piše status koji glasi nešto tipa: "Čitala sam Ilijadu naglas a nisam videla da mi je slušalica za interfon podignuta u stvari. Slučajni prolaznici, nadam se da ste uživali u mom recitovanju"

Yea rajt, attention whore, dabogda ti deepthroatom grkljan oštetili da nikad više ne možeš govoriti

Ma čistim, al džaba. Isto ko kad tučeš gamad leti, kolko god da ih pobiješ, uvek neki ostane.
Hajd, nek postavljaju glupe pesme, al ovakve me posebni nerviraju. Idioti misle da su uvatili bogazamuda što su se napili. Pij legendo al šta mene boli kita kolko si popio

"Čitala sam Ilijadu naglas a nisam videla da mi je slušalica za interfon podignuta u stvari. Slučajni prolaznici, nadam se da ste uživali u mom recitovanju"

E ova je pobednik :mrgreen:
Takve me cure najviše nerviraju.
Imao sam jednu školsku, dosta mi je takvih za čitav život. Mogu mislit šta ih je na Filološkom, obično tamo završe. :lol:

A još kad se prave pametne, a u stvari su samo debele :mrgreen: Otuda moj skorašnji hejt prema njima. A neka druga krmača je počela da mi soli pamet dok poredi umetnost sa matematikom, i pridodaje značaj matematike za nju. To su dve potpuno suprotne ebene hemisfere mozga, ebote.
I onda još famozno njeno "Ja smatram da ne smemo posmatrati umetnost subjektivno već objektivno"
Šta, da izađem iz tela i posmatram je kroz neko univerzalno nepristrasno oko? Bič pliz. Poenta kod umetnosti jeste u subjektivnosti, različite percepcije dovode do različitog viđenja iste stvari

- - - - - - - - - -

pff, sad sam zaslužan član. Ebem ti 15k postova, bolja mi je bila ona "Legenda" titula :mrgreen:

Back