Ekriven
Primećen član
- Poruka
- 794
Da li na kontrolnom dobijate papir ili donosite svoj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banzaj, čak i na avataru imaš ogromne sise

HalidNe moraš dučiš,udaj se za mene i boli te k**ac.Halid peva na svadbi,just sayin'...
P.S.Doc,ne mislim na tebe.

Ne moraš dučiš,udaj se za mene i boli te k**ac.Halid peva na svadbi,just sayin'...
P.S.Doc,ne mislim na tebe.

Pitao si pogrešnu.
Mislim da smo ja i Banzaj nešto već imali u opticaju.![]()
Ovde ima dosta punijih forumašica![]()

jedva tri komada..

Alkohola poplava, a ja sam još na nogama...
Sledeći koji postavi ovo na fejsbuk, brišem ga iz prijatelja. Ebemtiženomaiku i pesmu i sve.
pa ebo mater, otkud tebi ti ljudi u prijateljima xD ?
Ja sam imao redovne čistke čim vidim makar i nešto slično. Sad sam oslobođen toga, fala bogu. Al možda je još gore što neki ljudi postavljaju samo neka srranja vezana za faks, citate Ničea i ostala srranja. Okej, znamo da ste pročitali rođenje tragedije u dupe vam ga steram.
A najjača mi je likuša koja piše status koji glasi nešto tipa: "Čitala sam Ilijadu naglas a nisam videla da mi je slušalica za interfon podignuta u stvari. Slučajni prolaznici, nadam se da ste uživali u mom recitovanju"
Yea rajt, attention whore, dabogda ti deepthroatom grkljan oštetili da nikad više ne možeš govoriti
"Čitala sam Ilijadu naglas a nisam videla da mi je slušalica za interfon podignuta u stvari. Slučajni prolaznici, nadam se da ste uživali u mom recitovanju"

Otuda moj skorašnji hejt prema njima. A neka druga krmača je počela da mi soli pamet dok poredi umetnost sa matematikom, i pridodaje značaj matematike za nju. To su dve potpuno suprotne ebene hemisfere mozga, ebote.