Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Miješaš Bosance i Bošnjake :)

Biti Bosanac je geografska, a ne nacionalna pripadnost. Kao što je Vojvođanin Srbin, tako sam i ja Bosanka, ali i Srpkinja.

Bosanaca imaš i Hrvata, i Srba i Bošnjaka..

Ja u školi učim srpski, a ne bosanski jezik..

Objašnjavam ti jer znam da te BiH zanima, inače se ne bih zamarala. Kasno je.
To ti i pričam,meni ste svi vi preko Drine Bosanci pa možete se klanjati kome 'oćete i deliti na milion načina.
Da,ali svi su oni sadasnji grandovci...
Pročitaj ponovo moj post iznad.

Onda imaš Hercegovce.. Mnogo griješiš :lol:

Blazooooooooooooooooo

- - - - - - - - - -

Ko je merodavan da odlučuje šta je stil? :)
Ne mora da znači da nemaju mozak, da li prostitutka može imati kefalo i raditi pošteno svoj posao? - da, može.

(iako zaista tamo u Grandu uglavnom obitavaju proste duše u svakom smislu :))

Ok,ukusi su razliciti,ne kazem da su vecina njih glupi ljudi,ali ne znam imam svakavim stvari tu

Takođe.
Emira (onog sa dugim prezimenom) kao osobu najprije ne gotivim. Veliki nacionalista, nema šta nije govorio na Srbe.. Dok je Kusturica s druge strane Srbenda.. Komplikovano malo :think:

Ali ako govorimo o Hadzihafizbegoviću, ja o njemu imam loše mišljenje iz sledećeg: pljuje Srbe na svakom koraku, a nije mu mrsko da dođe u Beograd da uzme pare i da snima film, čekaj pa ni golub ne jede gde serre.
Drugo, pljuje po Kusturici, a kada bi ga Kusta zvao da glumi kod njega, trčeći bi došao i ljubio bi mu dupe pride.

Licemerstvo ne volim, a to je kod njega očito. Još se upleo i postao političar, pa 'de ćeš većeg dokaza da je čoek nemoralan i kaljugan.

Lik je blaža verzija Balaševića.Čo'ek koji je izdao svoje te je za očekivati da će i nas jednog dana,čo'ek koji jednostavno nije dosledan sebi i ne može bit' drugima.Desio mu se težak switch.
Što se njegovih dela tiče-ukusi su različiti.Neprihvatljivo mi je da nas vazda prikazuje kao Mandove.

Lik je blaža verzija Balaševića.Čo'ek koji je izdao svoje te je za očekivati da će i nas jednog dana,čo'ek koji jednostavno nije dosledan sebi i ne može bit' drugima.Desio mu se težak switch.
Što se njegovih dela tiče-ukusi su različiti.Neprihvatljivo mi je da nas vazda prikazuje kao Mandove.

Mandove what?

Čekaj, definiši pojam izdaje. AKo čoek shvati koji su mu koreni, i ako pogleda malo porodično stablo, pa na osnovu istog promeni veru, šta tu predstavlja izdajstvo?
Nisam video da Kusturica trči po Sarajevu kao hadzihaf.

Izdajstvo je kada bi nokautirao svakoga ko ti kaže nešto protiv Sarajeva a nakon 10 godina pljuješ po tom gradu.Svaki iole stariji Sarajlija bi to potvrdio.Možda ti to zoveš odrastanjem ili sazrevanjem,ne znam...
Hadžihafizbegović se ne odriče svoje priče i cenim ga daleko više nego Kusturicu,Merlina,Šerbedžiju i Balaševića zajedno.

Izdajstvo je kada bi nokautirao svakoga ko ti kaže nešto protiv Sarajeva a nakon 10 godina pljuješ po tom gradu.Svaki iole stariji Sarajlija bi to potvrdio.Možda ti to zoveš odrastanjem ili sazrevanjem,ne znam...
Hadžihafizbegović se ne odriče svoje priče i cenim ga daleko više nego Kusturicu,Merlina,Šerbedžiju i Balaševića zajedno.

Ne odriče se priče, koja je sama po sebi utopisjka, i što je najgore ni on ne veruje u to. Al' jbg licemerstvo je čudo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back