Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Kao pomijar jedino je razumljivo ići u Emirate jer kojim god poslom da se baviš tamo-kad završiš moraš se vratiti u rodnu pećinu.
Na zapad se ide ako si pro.
Na zapad se ide ako si pro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i ne slažem se da treba ostati u Srbiji jer u normalnim zemljama i kao najgori pomijar nemaš birokratskih problema i ne postoji rizik da tebe ili još gore tvoju decu pošalju u rat sprdnje radi.
Nemojte se busati u grudi kako bi ginuli bezveze,smeju vam se ovi iz službenih Audi-a.
Nije da ja cvikam od rata(zato što bi u slučaju istog prvi zapucao preko grane)nego me razbesni kada vidim političare kako plaše narod.Klasično skretanje pažnje-dok su huškali narod protiv Šipaca nekakvim ultimatumom iza leđa su nakrali brdo keša i taj lopovluk je narodu odjednom postao nebitan.Prioritet je pisati po Facebook-u ili galamiti u kafani kako će Šipci nestati sa lica Zemlje.Ma daj...
Amerika je ultra-kapitalizam i generalno s**nje država.Jeste Skandinavija više sever nego zapad al' deluje kao definicija savršenstva nacija a zatim i država.
Nije da ja cvikam od rata(zato što bi u slučaju istog prvi zapucao preko grane)nego me razbesni kada vidim političare kako plaše narod.Klasično skretanje pažnje-dok su huškali narod protiv Šipaca nekakvim ultimatumom iza leđa su nakrali brdo keša i taj lopovluk je narodu odjednom postao nebitan.Prioritet je pisati po Facebook-u ili galamiti u kafani kako će Šipci nestati sa lica Zemlje.Ma daj...
Amerika je ultra-kapitalizam i generalno s**nje država.Jeste Skandinavija više sever nego zapad al' deluje kao definicija savršenstva nacija a zatim i država.

Да си ми ово испричала у школи, насмејао бих ти се за двојку.Necu da budem profesor. Pu, pu, pomeri se s mesta.
A dobar je.
I poucan.![]()

Ja sam zbog fizike pobegao u ekonomsku skoluAl jbg sacekalo me je pravo. Povraca mi se od tog govneta,ne znam kako ovi izdrzavaju na faksu. Jeste debilno,i prosto,ali jednostavno moram da se nasilim da bih citao ta sranja. ( ovo je inace privredno pravo mrtvo,mije kao u gimnazijama ona laganezica
)
Да си ми ово испричала у школи, насмејао бих ти се за двојку.![]()

U gimnaziji nema pravo. Hvala Bogu.
Ali ima mrtva istorija, mada je ja nemam sad u cetvrtoj godini.![]()
Kako nema,ustav i prava gradjana ?
Meni je istorija milina. Evo ucim za prijemni,i ne dodje mi kao (m)ucenje nego kao relaksacija.![]()
To je Radeford.![]()

Raderford. Što je najgore, gotovo svi ljudi koji čuju za njegovo ime počnu da "gutaju" to drugo slovo "r".![]()
Pokusavam da se setim koja bese Verwest xD Sonja jel xD Pa koje si godiste majke ti?
@Math
Koliko mislis da ce mi trebati da naucim primenu izvoda na ekonomske funkcije, kao i permutacije, kombinacije bez ponavljanja i varijacije?
Nemam pojma za šta ih vi ekonomisti primenjujete (jedna od retkih oblasti o kojoj malo znam), ali ono, kontam da se radi o nekim priraštajima kapitala ili šta god.
Realno, ako znaš izvode onda ćeš valjda umeti i da ih primeniš, a da bi ih znao ne treba ti mnogo truda. Sve se svede na one tablične izvode i pravila o izvodu zbira, razlike, proizvoda i količnika, kao i izvodu složene funkcije. Ako to sve znaš, lako možeš šablonski rešavati sve zadatke.
)
). Zanimljivo je.
Tj. može da bude zanimljivo. 

).