Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:klap:

Drago mi je da nisam jedini koji se toliko gadi tih standardnih fraza koje ništa ne znače. Meni čak i "dobar dan" smeta. Mada sve navedeno i sam koristim, ali samo zato što u nekim prilikama nemam šta drugo da kažem, a želim da budem učtiv. To na kraju dođe kao način ukazivanja poštovanja drugoj osobi, znak da je registrujem, da sam svestan da postoji i da mi ipak nešto znači, a ne da je doživljavam kao neku bezimenu siluetu. Tj. koliko god mi je kliše ogavan, zarad ljudi koji za mene zaista imaju značaj mogu da pređem preko toga, jer smatram svojom dužnošću da im se javim. Ali se potpuno slažem sa tobom oko toga da je to više nego bez poente.

Ja bih to i generalizovao, jer se mnogo praznoslovlja vrti među ljudima, koje suštinski ničemu ne služi. Na nekom rođendanu ove godine sam doživeo vrhunac te "spoznaje". Desetak ljudi razmenjuje satima neke fraze, ne govoreći ništa novo (a ja samo ćutim). Samo su se svi napili i otišli sa istom količinom informacija sa kojom su i došli, uzaludno izgubivši vreme u nesuvisloj priči.

Možda ja i preterujem sa ovakvim krajnostima, ali teško mi je nađem argumente koje bi mogli negirati takve zaključke.

Ma upravu si, svaki razgovor mora da ima poentu. Vidis nekog ortaka i stvarno je glupo reci "dobar dan", bolje je odma preci na nauku ili na bilo sta sto nije glupo kao ''dobar dan".

Koliko filozofirate to je jezivo...

Ne verujem koliko je očajan izbor skejt patika ove 'dine :confused:
u stvari, svake je sve gori i gori.
U kobazu ništa, board shop koji je ranije bio sa najvećom opremom sad nema ništa u svojoj ponudi. O skate shopu da ne pričam.

Dal' se isplati dati ovu kintu?
http://boardshoponline.rs/dc-versaflex-black-tourquise.html

valjda ako produže onaj 20% popust dođe i jeftinije.
Ne isplati se, a i nisu naročito lijepe patike. Kako to da nema boljih od ovih ebote?

Ne isplati se, a i nisu naročito lijepe patike. Kako to da nema boljih od ovih ebote?

Ma ništa, brate.
Ni približno klasičnim skejterkama, sve neki hibridi, ništa ni za zimu, ono donekle valjano ima tanak đon ni za ****** nije, podseća na pomalo nabudženu verziju starki :eek:
Zamisli koliko je sve to propalo.
A ne daj Bože da i pomislim na kanađanke, setih se kad sam pre par godina kupio neke za 2-3 soma, sad ispod 7 nema šanse da ih nađeš -.-

Mrzim kad nešto uleti u trend, svi se nalože pa se i cene dignu.

Potpuna rasna diskriminacija, ne mogu ništa da nađem, od muške odeće. Ebote, nema nigde kaputa jeftinijeg od 10 soma, a za žene 5 :eek: ja video, ne verujem.

Ma ništa, brate.
Ni približno klasičnim skejterkama, sve neki hibridi, ništa ni za zimu, ono donekle valjano ima tanak đon ni za ****** nije, podseća na pomalo nabudženu verziju starki :eek:
A ne daj Bože da i pomislim na kanađanke, setih se kad sam pre par godina kupio neke za 2-3 soma, sad ispod 7 nema šanse da ih nađeš -.-

Potpuna rasna diskriminacija, ne mogu ništa da nađem, od muške odeće. Ebote, nema nigde kaputa jeftinijeg od 10 soma, a za žene 5 :eek: ja video, ne verujem.

Gde, gde, gde? :D

Ma ništa, brate.

Pa kupi ženski sta te boli tuki :lol:

Tema
Al sam se najeo ebene pršute, šteta što je jedem vrlo retko :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back