Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ahahahaa pa ja ne verujem koliko je ovo EPIC :worth: :hahaha:
tumblr_mduxx6mUCX1qdlh1io1_400.gif

Kako ne kontas ebote xD

Q predstavlja telo i ono sto bi trebalo da mu bude noga xD Ebote idem u pakao sto se smejem xD

Da ides... ali cekajte ljudi sad sam se bacila u razmisljanje...kako se on uopste krece? kako jede? moraju da ga hrane... kako ide u wc i sve to...? ozenio se, mislim kako funkcionise sa tom aenom a negde i procitah da ce postati cale? pa na sta taj seks lici? mislim u jeboteeeee ja nista ne kapiramm...

Da ides... ali cekajte ljudi sad sam se bacila u razmisljanje...kako se on uopste krece? kako jede? moraju da ga hrane... kako ide u wc i sve to...? ozenio se, mislim kako funkcionise sa tom aenom a negde i procitah da ce postati cale? pa na sta taj seks lici? mislim u jeboteeeee ja nista ne kapiramm...

Crnogorski sex...Teori ce ti reci nesto vise o tome... :mrgreen:

Ništa nije teže u mom životu od ustajanja iz kreveta ujutru :eek: JEdva, ebote
i to ko da idem u klanicu, il' na vešala
nije ni čudo što propustih čitavu nedelju pre podneva u školi

Istina...a pogotovo jutros (proslo jutro, tacnije:mrgreen:) drmnula me temperatura, ubija...glava, grlo, kicma, umor...smoren sam za medalju. :l

Celo proslo jutro nisam spavao, i 'ladno sam toliko zabo da nisam mogao da se setim gde sam ostavio neku pincetu par min. pre toga. :eek: Pukao sam trazeci, je'no sat vremena je proslo pre nego sto sam odustao (uuuuu, uu, uuu, ovo je dobro za onu temu o odustajanju :mrgreen:)...ihiihiihii :mrgreen:

Niko od nas ne zna, ali on sve radim ovim delom stopala i sa tih nekoliko prstiju na njima koliko ih ima... A sex, pa ne zelim da zamisljam, mozda ga zena koristi kao extra large vibrator xD

Ja sam Odavno ustanovio kako su Eyedea i Kurt veoma slični, čak imaju nekakvu istu notu u glasu :)

By The Throat me je potpuno ubedila u to, i to mi je najomiljenija pesma, ako ne od svih izvođača onda definitivno od Ajdije :heart:

Da, baš to, kad sam prvi put čuo guglao sam da vidim da to nije dio iz neke Nirvanine pjesme, then I felt silly :lol:

Dobra je By the Throat, samo mi žao što ne mogu da nađem album sa koga je Even Shadows Have Shadows, znam kako se zove album, ali sam naišao samo na Amazonu da se kupi :confused:

Mislim da to nije ni na jednom njegovom albumu već na nekoj kompilaciji gde su i drugi ljudi a da je to samo jedna njegova među tim pesmama.
kao Oliver Hart ima odlične stvari :worth:

SLušaj No Bird Sing, Joe Horton odatle je dosta sarađivao sa Eyedeaom. Ima čak i posveta za njega: NO Bird Sing- All of Her Heart

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back