Pub "Tinejdžeri" vol 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idem ja u teretanu, samo ne znam na koju foru se tamo nabijaju trbusnjaci kad ima 2 sprave samo za njih, inace boli me vrat zato sto dugo nisam radio ovo, znam i sam da cu da se naviknem za 2 nedelje.. Samo sam hteo da pokazem akustami sta nije obican tinejdzerski problem! Ono sto je on izneo se svakome desava..

Idem ja u teretanu, samo ne znam na koju foru se tamo nabijaju trbusnjaci kad ima 2 sprave samo za njih, inace boli me vrat zato sto dugo nisam radio ovo, znam i sam da cu da se naviknem za 2 nedelje.. Samo sam hteo da pokazem akustami sta nije obican tinejdzerski problem! Ono sto je on izneo se svakome desava..

Ti ocigledno nemas pojma o cemu ja pricam.....

Inace imas hiljadu vezbi za plocice i ne treba ti teretana....

Ne znam ni ja, ne idem u teretanu, ali moj brat ide, prvo skida salo sto je imao, pa je onda poceo sa vjezbama za trbusnjake

De de batalite sa glupostima sad, ja bzvz izneo temu vi se laicki zaneli. 1. Teretana jeste potrebna, oni svi pozeri u men healtu se nisu razvili od sklekova i zgibova, ja idem samo zimi u teretanu jer mi prija bilo kakva fizicka aktivnost, a zimi mi je to jedina opcija..

De de batalite sa glupostima sad, ja bzvz izneo temu vi se laicki zaneli. 1. Teretana jeste potrebna, oni svi pozeri u men healtu se nisu razvili od sklekova i zgibova,

Ne da se pretvori u misic bre, nego da skines salo, pa onda da nabijas trbusnjake, tako je moj brat radio. Grdosija je sad, a prije godinu i po mogao si da ga oduvas...
Doduse, ima traka za trcanje u teretani ( ne mogu da se sjetim kako se zove xD), pa je vjerovatno i tu skidao salo

Iskulirajte momci, drmnite jedno pivo ono, širimo van lav, nou hejt :)

Evo akuta još jedan hit, bigi carina, ubio se na kraju albuma(samo u pesmi xD) i sledeći album nazvao Life after Death :D
Naravno, album je izašao dve nedelje nakon njegove neočekivane smrti :S

Ja za jednu osobu, kojoj je sjutra rodjendan smisljam poruku da je u ponoc iznenadim, kad taman ona meni salje poruku "E, ja ti nesto nijesam rekla, bilo me blam, meni je sjutra rodjendan, pa u ponoc ocekujem poruku, ali samo to." :dash:

:hahaha:
Ne serri da je ti je to poslala?
Sta ona misli? "Bolje da napomenem sve koji me znaju da mi je rodjendan, kako bi se sjetili da mi cestitaju"? xD

pa kad te izbuše rafalčinom dok blejiš u kolima..ne bih rekao da je očekivano xD
mada opasnosti kruže, prvo od bandi, onda od likova koji su gotivili 'Paca više od bigija i koji su njega krivili za Pakovu smrt

E nesam znao da je tako umro....

Ja mislio nije se valjda ubio ili nesto...

Nego bio je jedan sto je pevao pesmu "Kako je lep ovaj zivot" - grubi prevod ne mogu da se setim originala, ali pesma se pustala kod nas po reklamama i onda izvrsio samoubistvo... Nisam mogao da verujem kada sam cuo....

pa kad te izbuše rafalčinom dok blejiš u kolima..ne bih rekao da je očekivano xD
mada opasnosti kruže, prvo od bandi, onda od likova koji su gotivili 'Paca više od bigija i koji su njega krivili za Pakovu smrt

Vjerovatno je mislio (a to i ja mislim) da je bilo ocekivano da ce kad-tad da ga ubiju
Jer, nazalost, vecina crnaca u to vrijeme je bila predodredjena da zivi takav zivot...
Mada, Paka gotivim vise, a ona pjesma Changes, uff...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back