Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Pobedi partizan!!!
P.S. Upravo se gusim u sobi zbog baruta... -.-
Ma to Radisa ima vise srece nego pameti.

Ali svejedno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobedi partizan!!!
P.S. Upravo se gusim u sobi zbog baruta... -.-

Ma to Radisa ima vise srece nego pameti.
Ali svejedno.
![]()

Uuu, što je ovo lepa slika, je l' ovo zastava LGBT osoba?![]()

a i meni da prezivim narednih nekoliko dana dok sam sam kuci punoj alkohola i drustva koje ocekujem popodne..
buhahahahashtreberu.![]()
![]()

E konjino!!!
Dvkam se...
Cestitam!![]()
Samo da vas pozdravim...![]()
![]()
!Pa di ces kad nas pozdravljas? Ladno sam naterao sebe da trcim,pretrcao sam 3 km danas!

KAd bi je oterao u ***** drugim ocima bi te gledala. Vidis kako ja sa svim forumasicama samo bahato i bezobrazno,a one samo nizu glasove,a ti tako svom jedinom i pravom krstinom drugu. Ne,srce si mi slomio. 
ti da mi se ne javljas. Vise se ne poznajemo! Zar u ovakvim minutima da se ulizujes hator?KAd bi je oterao u ***** drugim ocima bi te gledala. Vidis kako ja sa svim forumasicama samo bahato i bezobrazno,a one samo nizu glasove,a ti tako svom jedinom i pravom krstinom drugu. Ne,srce si mi slomio.
![]()

...dacu ti glas za forumasa meseca...svejedno sam i planirao tebi da ga dadnem...
Ko se b'e ulizuje Hatorki?
Uteravao sam joj i *****, nije me mogla gledati uopste...
Ajde, nemoj da kenj.as......dacu ti glas za forumasa meseca...svejedno sam i planirao tebi da ga dadnem...
![]()
Hvala,hvala pocastvovan sam!

hahaha

Kako to da zaboravim?Pa znas da imam...hahaha
![]()
![]()

Da znas da ni dax nije glasao...karaj ga, dace ti glas o'ma...![]()
Ali cu da ga pitam da mi da glas!
Kako to da zaboravim?
a pa ne mogu,on je mesecar. Moze samo jednom mesecno!Ali cu da ga pitam da mi da glas!
![]()

o cemu se sere ovde?
kakvo cepljenje

o cemu se sere ovde?
kakvo cepljenje