Kakve sam utripovane snove imao jaoo
aj dok su neki još sveži da pribeležim:
Za prvi kojeg se sećam sam siguran da je bilo negde u selu, neko uvučeno napušteno mesto gde su blejali gotovo svi koje znam odatle. Od retarda do klinki, nekih poznatijih faca, i ja se našao. I kako blejim sa ortakom tako dolazi jedna grupa likuša i među njima moja bivša, prema kojoj više nisam ništa osećao, al ebote, bila je tu u snu lepša neg' ikad, i neki su govorili unaokolo nešto o nama, i tenzija se povećavala. Onda sam otišao.
I u nekom prolazu, neka baba je došla, hoće da je neko ebe. Neki lik reče: nudi sebe za 100 evra,
upadam ja s rečima: "Prvo ebanje besplatno, ostala po 10 evra"

I ja izvadim već dignutu kitu, ona pogladi sa rečima pohvale. I ja rekoh, nju da ispitam, a ona ima neke viseće sise, al pićka joj je bila ko u mladog devojčeta, obrijana, glanc-nova

I tu se nažalost završio san(ni babu nisam uspeo da poebem -.- )
Sledeći san je bio nešto u tripu, kao iz Supernatural serije, neki lik i ja se našli u kanalizaciji, tražimo izlaz, a neko natprirodno njesra nam svugde blokira put. Izađemo odatle ali uđemo u neku kuću. I tamo nam izlaz blokira ženski duh- bila je otprilike moje visine, nosila belu, gotovo providnu odeću i imala je crnu kosu, naizgled mokru. ALi ja kao da sam joj izrazio ljubav, jer sam HTEO da joj pomognem, i to sam joj govorio, držao je za ruke(bila je opipljiva) ali je potom nestajala.
Imam neki utisak da je to bila moja anima, odnosno ženski deo ličnosti, a što je ona zarobljena neam pojma.
San se završio tako što smo otišli odatle čamcem, i neki dečak je isto bio sa nama, nznm u kom delu sna se pojavio, ali svejedno, on je pao sa čamca i udavio se u okeanu. Kao da postoji presek, i druga verzija sna gde je jedan moj poznanik pokušao da ga spase ili je sam čin padanja bio na neki način komičan al sve se moralo završiti tako što on potone na samo dno.
To me tera da se osvrnem na simbol dečaka kao nejakog dela ličnosti, a okean gledan kao mračna, htonska dubina nepoznatog, nesvesnog, prvobitno mesto odakle smo svi došli. Možda moja podsvest hoće da kaže da sam previše utonuo u nesvesno samim tim stvarajući slabost(dečak) koja može biti kobna(njegova smrt) kada ponovo dodiruje nesvesno(okean).
Najgore od svega je što sam imao još snova... ne sećam se
Probudio sam se negde oko pola 7 i bilo mi je tako loše, nisam mogao iz kreveta da ustanem. bio sam žedan na mrtvo, sinoćno opijanje me je baš dokrajčilo. Grčio sam se ko budala, otkriven, al nije mi bilo hladno jer mi je temperatura tela naglo porasla u tom periodu.
O ebote
koji početak dana.