Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
ja mozda imam predlog kako da resis taj problem![]()
Brojanje ovaca? Ne vrijedi.
Tablete? Ne djeluje to na mene.
Aj da cujem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mozda imam predlog kako da resis taj problem![]()

ma ja necu
ja sam visoko moralan .

![]()
![]()
![]()
ybte zamalo se udavih kad procitah ovo![]()
![]()
![]()
![]()

Ne mogu da zaspim a sjutra trebam rano![]()
Pa cim je rekla ono sto je rekla znaci da imas sanse, Stiviiiiii...![]()
Cero, znam ti ja sve o tome... xD
Ali za skidanje kalorija je bolje da se sto brze kreces, a trcanje je brze kretanje nego hod... xD
Doduse ubrzan hod je i zdraviji, manje utice na kolena...dok brzo trcanje ne valja, a sporo trcanje je keeeeevaaaa...![]()
Ja sam mislila da je ubrzana šetnja bolja nego trčanje... O.o
Ajde, onda ću trčanje...
Brojanje ovaca? Ne vrijedi.
Tablete? Ne djeluje to na mene.
Aj da cujem![]()

Kakve gluposti, nije bolji brzi hod od trcanja zato sto je "laksi" vec bas suprotno, los je za mrsavljenje iz 3 razloga
1) Ne mozes trcati sat vremena, dok je to optimalno vreme da nesto skines od masti
2) U trcanju ces mnogo vise gubiti misica nego sala, jer potrosnja na pocetku ide secer:masti=100:0 dok kasnije se taj odnos popravlja
3) Trcanje je lose za kolena, sto opet ne znaci mnogo, ali je notable
Bonus tacka) pisem ovde a niko nece videti sutradan ovo xD

Pises dosta nerazumno...razumeo sam da mislis kako brzi hod nije dobar, ali onda pod onim brojevima konstantno pises "trcati, trcati, trcati" dok hodanje znaci hodanje, ne trcanje... 

ne mogu, blam me![]()

Aha, a sto si citirao moj post u vezi Stivija?
Ne kapiram, ti si za to da joj je bolje da trci sporo, trci brzo ili da brzo hoda?Pises dosta nerazumno...razumeo sam da mislis kako brzi hod nije dobar, ali onda pod onim brojevima konstantno pises "trcati, trcati, trcati" dok hodanje znaci hodanje, ne trcanje...
A opet mozda mislis kako je brzi hod dobar pa onda ono pod brojevima donekle mogu da razumem, al' opet...
Inace, najzdraviej je voziti biciklu, ja tako mislim...
Nalazim da mi je dupe stvarno cvrsce no pre 
Aha, a sto si citirao moj post u vezi Stivija?
Ne kapiram, ti si za to da joj je bolje da trci sporo, trci brzo ili da brzo hoda?Pises dosta nerazumno...razumeo sam da mislis kako brzi hod nije dobar, ali onda pod onim brojevima konstantno pises "trcati, trcati, trcati" dok hodanje znaci hodanje, ne trcanje...
A opet mozda mislis kako je brzi hod dobar pa onda ono pod brojevima donekle mogu da razumem, al' opet...
Inace, najzdraviej je voziti biciklu, ja tako mislim...
Da ga baci pred spavanje?
To je glupost, meni to uopste ne pomaze...![]()

ja sam zadnja par dana prepesacio boga i oca ovde u gradu , bas na daleje puteve . Sat vremena u jednom pravcu , sad u drugom a izmedju toga setanja levo desno . Mislim hodanje . jel to fino za moje dupe ?Nalazim da mi je dupe stvarno cvrsce no pre
![]()

Mozda nisam lepo napisao, u svakom slucaju botom line is
Da trebas hodati brzo sto duze mozes, ali pod razumnim opterecenjem, jer tek posle pola sata krecu da se trose masti, a pre toga se samo trosi secer u misicima, ili razgradjuju isti (ako ishrana nije prikladna)
Ps ovo je slucajno citirano za stivena xD

meni pomaze brat, stvarno spavam ko beba posle .![]()
A steta, inace bih spavao k'o beba... 
A sto li se to prvo trosi secer, znas li?![]()
Uglavnom, ja preferiram lagano trcanje uz brdo...nakon toga nedelju dana jedva hodam, k'o da sam s' crncima trcao bre...![]()
Mada ja to radim da bih povecao misic na nozi, ne zbog skidanja masti...
Ali voznja bicikle je naj...
.. Kardio je za skidanje masti, tegovi za podizanje misica, masti se ne mogu pretvoriti u misice i slicno. Imas odlicne Hrvatske body bulding forume, bas su legendarni pa ako hoces indepth pogledaj te forume tu imas ono bas o svemu sto te interesujemeni pomaze brat, stvarno spavam ko beba posle .![]()
Pa trebalo bi da je fino za tvoje dupe...
Ja kad toliko prepesacim boli me sve od struka pa na dole...nisam navikao bas puno da se krecem...![]()

Ne znam, mozda sam samo umislio, ali nisam primetio neko znatno poboljsanje...A steta, inace bih spavao k'o beba...
![]()

Glikogen, ili kako se vec pise, se trosi prvih pola sata, a kasnije tek se tope masti.. Inace penjanjem ne mozes povecati misic, moras tegove.. Kardio je za skidanje masti, tegovi za podizanje misica, masti se ne mogu pretvoriti u misice i slicno. Imas odlicne Hrvatske body bulding forume, bas su legendarni pa ako hoces indepth pogledaj te forume tu imas ono bas o svemu sto te interesuje

Kako bre penjanje ne povecava misic?
Pa podizem sopstvenu tizinu, isti racku k'o u teretani samo sto tamo mozes staviti vecu tezinu...ali veca tezina je veci misic, a meni ne treba misic k'o u Godzile...
Vidi da bi ti se misic povecao moras mnogooo da ga opteretis.. Recimo ja na crunchu za noge, podizem oko 120 kilograma +negde oko 30 posto moje tezine, a opet to nije dovoljno za povecavanja misica ni najmanje, nego to radim i dalje da bih izgubio kalorije i samo zategao misic... Pa ti vidi..
Inace za povecavanje misica ti je ogromne tezine i 10tak ponavljanja.. Naravno mozes ti da zategnes misic penjanjem, jer kada smrsas izgledaces mnogo bolje iako ce ti misic sustinski biti isti

Zategnutost je posledica niskog body fat %...i to je to...
Kako mislite da "zategne misic"Zategnutost je posledica niskog body fat %...i to je to...