Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Baš ću da idem da tražim.![]()
Podseti me na ovo sledeci put kad se budes bunila ili postavila neko pitanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš ću da idem da tražim.![]()
obrisana je tema...
Pa ja ipak smatram da je stivi ok moderator na kraju dana, jer je ostao priseban iako ga svi prozivaju,podyebavaju i mrze
Za to treba odredjena doza profesionalnosti![]()

Pa ja ipak smatram da je stivi ok moderator na kraju dana, jer je ostao priseban iako ga svi prozivaju,podyebavaju i mrze

Hvala braco![]()

ne znam koga citas,ali tamo uvek kad dodjem ja se ismejem kao covek. Najopusteniji pdf.Da i zato je ljis takav sranje pdf, na kome gomila retarda postuju nebuloze iz dana u dan, i svako ko dodje nov smuci mu se zivot kad vidi to. Recimo ja bih zatvorio taj podforom, jer tako jadan podforum ne zasluzuje da postoji uopste. Pogledaj samo ko ide na tja pdf, gomila retarda sa temama "ima li sta bolje od sexa"![]()
![]()
Znaci ako je forum za tinejdzere hajde da isti podredimo tinejdzerima i pustimo da svako radi sta hoce ? Jel to ?
Ili impliciras na tinejdzeri su ko muve bez glave pa hajde i forum takvim da napravimo ?

Bezimena, zaboravih da ti kazem za zeca, idi na "Svet zivotinja" ima tamo par veterina pa pitaj ih usput ponesto...![]()
Ej, odoh ja.....j.ebe.š više ovaj forum... laku noć....![]()

To je zato sto je pun sebe.
Ne vidim ti ni pertle vise
To nikako nije moguce 
ne znam koga citas,ali tamo uvek kad dodjem ja se ismejem kao covek. Najopusteniji pdf.
Teme su pesto miliona puta prezvakane,samo je problem sto niko nece da koristi pretragu i logicno je da se skrece sa teme. To je sasvim normalna stvar. Svi treba da iskuliraju i da se vodi razgovor,da ima vise fazona od obicnih postova. Em bi korisnici bili srecniji,pa bi se manje svadjali,em bi se lepo ovde utrosilo vreme. NIko ovde nije toliko pametan niti iskusan da moze da resava necije probleme,moze samo da da misljenje,tako da je sam pdf neozbiljan.
A da, naravno . Nemoj slucajno krivicu da nadjes u sebiTo nikako nije moguce
![]()

Ne nego je licalo da si prebracio meni sto me nista ne dodiruje i da sam pun sebe . Zbog toga sam rekao .Ne vidim zasto bih nasao krivicu u sebi u vezi toga sto si ti ostao "pribran" tj. sto si pun sebe...![]()
zato sto te nema ovde skoro nikako i zato sto malo pises. Da kucaas ovde dnevno izmedju 10 i 20 poruka video bi ti razliku! Na celom forumu jedino mi smeta Stiven i jedino mi on brise postove. Tab mi nije odgovorio,a onu prvu sto je poslao je tipican glavesinski bullshit. Kao sredicemo mi to,tapsanje po ramenu i delete poruka!
Pa ismejes se, jer je to septicka jama ljudskog postajanja, i meni bude smesno, ali nije cilj foruma to.. Vec je cilj da bude kolko tolko normalan...